1. Avaleht
  2. Melu
  3. Maskisaate Saturn Sven Mikser üllatas otse-eetris lõiguga „Hamletist“!
Maskisaate Saturn Sven Mikser üllatas otse-eetris lõiguga „Hamletist“!

Maskisaate Saturn Sven Mikser üllatas otse-eetris lõiguga „Hamletist“!

TV3 „Maskis laulja“ saates Saturni maski langetanud tipp-poliitik Sven Mikser jätkab üllatustega. Tänases Star FM Hommikuprogrammis esitas ta peast lõigu „Hamletist“.

Sven Mikser tunnistas, et Shakespeare on talle südamelähedane ning tõestas seda kohe ka otse raadioeetris, esitades lõigu „Hamletist“. Saatejuhid Pille Minev, Jürgen Pärnsalu ja Marko Lõhmus polnud selliseks spontaanseks etteasteks sugugi valmis ning tunnistasid, et Mikser suutis neid taas üllatada.

Saturni maski langetanud ja vaatajaid rabanud Sven Mikser rääkis, et saates osalemine oli lõbus, kuigi kostüüm tekitas omajagu peavalu. „Püüdke end esinemas ette kujutada vaiba sisse mässituna, ämber peas, kusjuures lavale peavad teid aitama assistendid, sest liikumine on niivõrd piiratud, et kolmest trepiastmest sujuvalt üles ronida pole muidu võimalik,“ kirjeldas ta. Idee Saturniks maskeeruda tekkis Mikseril koostöös kostüümikunstnik Liisi Eesmaaga: „Kaalusime erinevaid variante, ma ei välistanud ühtki kategooriat, ent kui mõte läks kosmilistesse sfääridesse, siis tundus, et miks ka mitte!“

Detektiivide segadus ajas Mikseri muigama, kuigi ta möönab, et keegi neist polnud teda ju õnneks või õnnetuseks varem laulmas kuulnud.

Lisaks maskisaatele kommenteeris Mikser ka päevapoliitikat, mis on taas kired möllama löönud.

Sven Mikser on täna kell 19.30 külas „Duubli“ stuudios, et jagada muljeid nii maskisaates osalemise kui ka Eesti ja maailma poliitikarindel toimuva kohta.

Head Uudised GoodNews