1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. MEIE PIDU KINOS I Forum Cinemas näitab tantsupidu suurelt ekraanilt
MEIE PIDU KINOS I Forum Cinemas näitab tantsupidu suurelt ekraanilt

MEIE PIDU KINOS I Forum Cinemas näitab tantsupidu suurelt ekraanilt

Kuna Kalevi Keskstaadionile mahub üksnes piiratud arv pealtvaatajaid, siis toob Forum Cinemas koostöös ERR-iga reedese, 5. juuli tantsuetenduse ka oma Tallinna, Tartu ja Viljandi kinode suurtele ekraanidele.

XX Tantsupeo “Minu arm“ 3. etendus, mille ülekanne algab reedel, 5. juulil kell 18.00 on kõikidele huvilistele tasuta.

„Tantsupidu on vägagi vaatemänguline ja alati ka suure publikuhuviga ning seepärast on meil väga hea meel, et koostöös ERR-iga saame pakkuda võimalust etendust ka kino suurtelt ekraanidelt jälgida,“ märkis Forum Cinemas turundusjuht Katre Kärner. „Ülekande vaatamine on kõigile tasuta, kuid endale saalis koha tagamiseks on võimalik eelnevalt osta 3€ kinkekaart, mida saab ka kohe kasutada snäkkide, jookide ostmiseks või uue kinopileti lunastamiseks.“

Kärner lisas, et osalt on ehk kinos tantsijaid isegi parem vaadata, kuna päike ei paista lagipähe ja ERRi kvaliteetse ülekande kaudu on kõik oluline ilusti näha.

2019. aastal toimuv XX tantsupidu räägib meie maast tantsukeeles.

Vaike Rajaste, XX tantsupeo “Minu arm” pealavastaja:

Kui suur rõõm ja au on armastada oma maad. Maad, mis meid toidab ja katab, tööd ja igapäevast leiba annab. Maad, mida on küntud ja väetatud, mis mõnes paigas on kivine, teisal soine, mis vahel nõuab vihma, siis jälle päikest. Maad, mis ootab külvi ja lõikust, mis kasvatab maasikaid, aga ka pikki rohukõrsi, millele lapsed saavad küpsed marjad ritta seada. Maad, kus me oleme sündinud, võidelnud, vaenlase eest varju otsinud, taas selja sirgeks ajanud, oma rada käinud.

Ma loodan väga, et 2019. aasta suur pidu lubab nii peolistel kui ka pealtvaatajatel tunda, et vabal maal oma rada käia on meie suur võimalus ja niisama suur vastutus. Vastutus nende ees, kes on käinud enne meid, aga veelgi enam nende ees, kes praegu oma esimesi samme astuvad.

Ma armastan siin kõike

ka oma jalajälgi

mille olen astunud lootuses

et see, mida hoian mina

hoiab ka mind

/S. Oll/

XX Tantsupeo “Minu arm“ 3. etendus Forum Cinemas kinodes 5. juulil.

Head Uudised GoodNews