1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Mida toob aastavahetus TV3 ekraanile?
Mida toob aastavahetus TV3 ekraanile?

Mida toob aastavahetus TV3 ekraanile?

Enam lõbusamaks vana-aasta õhtu minna ei saagi, sest TV3 ekraanil ootavad televaatajaid täna populaarseimad papad ja mammad, legendaarne Henrik Normann, näosaate humoorikaim pärl Sepo Seeman ja loomulikult ka selgeltnägijate ja astroloogide raskekahurvägi.

Vaata, mida on täna õhtul televiisorist oodata!

„Mida toob aasta 2019?“ kell 20.00!

Lõppevasse aastasse jagus ohtralt kirge, skandaale ja tülisid, mida selgeltnägijad ka täpselt ennustasid. Nüüd on aeg heita pilk tulevikku, et teada mis meid uuel, 2019. aastal ees ootab. Oma põnevad ja põhjalikud aastaennustused toovad teieni selgeltnägijate ja astroloogide raskekahurvägi – Marilyn Kerro, Ilona Kaldre, Nõid Anete, Evald Kotkasulg, Igor Mang ja Edda Paukson. Lisaks ohtralt näpunäiteid ja rituaale, et uus aasta tuleks parem ja õnnelikum. Saatejuht on Anna-Maria Veidemann-Makko.

 „Papad mammad: Suur aastalõpu mõõduvõtt“ kell 21.00!

Linnapapa Jüri saab justkui jõulukingiks uhke tunnustuse osaliseks, kui avaldab viimaks oma teadustöö! Linnarahvas on nüüd muidugi eriti uhke ja see teeb Volli ja Vaike hirmus kadedaks. Volli otsustab siis vastukaaluks kandideerida “Aasta Papa” tiitlile, et Jüri akadeemilised saavutused üle lüüa. See käivitab pöörase ja naljaka sündmusteahela, mis kiiresti Volli kontrolli alt väljuma hakkab. Aastalõpu humoorikas mõõduvõtus üritatakse kindlaks teha, kes siis ikkagi on paremad papad-mammad, kas linna- või maaomad? Samal ajal muidugi süüakse, juuakse, tähistatakse pühadeaega ja tegeldakse ka väikese Lenna hingeasjadega.

„Su nägu kõlab tuttavalt: Sepo näod“ kell 21.30; 22.00 ja 23.20!

Ülimuhe aastavahetuse saade! Kuldne aastalõpp on käes, aasta 2019 on käega katsuda ja kellega oleks parem see vastu võtta kui meie oma rahvusliku aarde, geniaalse meelelahutaja Sepo Seemaniga!

„Edekabel“ kell 22.30!

Iga aastavahetuse teleprogrammi oodatuim show on kahtlemata Henrik Normanni „Edekabel“, kus pannakse humoorikal moel paika lõppeva aasta tummisemad telesaated ja kõige rohkem ilma teinud staarid. Üles astuvad nii poliitikud, ärigeeniused, populaarsed trendiinimesed kui ka armastatud saatejuhid – keda kõiki kehastab üks ja ainus Henrik Normann!

Head Uudised GoodNews