1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. MIDAGI ERILIST MUUSIKANAUTLEJATELE! VAIB pakub intiimset kontserti Mick Pedajaga
MIDAGI ERILIST MUUSIKANAUTLEJATELE! VAIB pakub intiimset kontserti Mick Pedajaga

MIDAGI ERILIST MUUSIKANAUTLEJATELE! VAIB pakub intiimset kontserti Mick Pedajaga

mick2Septembri keskel on Tallinna kesklinnas võimalik nautida Eesti Laulul tuule tiibadesse saanud Mick Pedaja privaatset kontserti, mille kõrvale pakutakse ka maitsvaid suupisteid ja kvaliteetset veini. Korraldaja VAIB Entertainmenti poolt VAIBimiseks ristitud üritustesarja kolmas üritus toimub 17.septembril õhtul kell 19.00 Tallinna Ettevõtlusinkubaatorite ruumides.

VAIB Entertainment’i loojateks on sõbrannad Marianne Karu ja Keit Triisa, kelle eesmärk on pakkuda kontsertelamust neile, kes eelistavad massiüritustele privaatsemat õhkkonda ja isiklikumat lähenemist. Muusikaõhtud toimuvad ebatavalistes ja üllatavates kohtades ning esinejateks nii Eesti muusikamaastikul juba tuntud kui ka värskelt horisondile tõusnud muusikud. Kolmanda VAIBimise esineja Mick Pedaja valiti korraldajate isikliku eelistuse järgi.

“Arvame, et Mickul on maitset ja teda ootavad ees suured muusikaalsed saavutused. Miks mitte kutsuda oma üritusele esinema keegi, kelle muusika päriselt meeldib? Lihtne, maagiline, puhas, kaunis — nii kirjeldan mina tema muusikat!” selgitas Keit Triisa esineja valikut, lisades, et uue VAIBimise ettevalmistustel käivad alati artisti ja üritusepaiga valimine käsikäes.

Pileteid VAIBimisele on võimalik soetada eelmüügist Tallinna Ettevõtlusinkubaatorist ja e-maili teel,vaibentertainment@gmail.com, kirjutades oma nime, soovitud piletite arvu ja telefoni numbri. Eelmüügis maksab pilet 16 eurot, kohapeal ostes 20 eurot. Piletite arv on piiratud!

Täpsemat informatsiooni ürituse kohta leiab VAIB Entertainment’i facebooki lehelt.

mick1

Hedi Kukk

Head Uudised GoodNews