1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. „Minu imeline muutumine“ täna: 29-aastane Inga elab hambutuna, kõvera nina ja nelja varbaga!
„Minu imeline muutumine“ täna: 29-aastane Inga elab hambutuna, kõvera nina ja nelja varbaga!

„Minu imeline muutumine“ täna: 29-aastane Inga elab hambutuna, kõvera nina ja nelja varbaga!

„Minu imeline muutumine“ toob täna õhtul TV3 ekraanile südantliigutava tuhkatriinuloo: 29-aastasel Ingal pole hambaid, tema nina on kõver, kõrv on peast eemal, rinnad on erineva kujuga ja tal on mõlemal jalal neli varvast!

Inga tahab ennast ja oma elu muuta, et pisipojale paremat tulevikku pakkuda. Viimane võimalus tema jaoks on tänaõhtune imelise muutumise saade. Kas Ingast saab printsess?

Inga on noor naine, keda elu pole kunagi hellitanud. Ingale on varasest noorusest peale öeldud, et sellise välimusega naine ei leia niikuinii endale kedagi kõrvale.  Ta pole saanud midagi oma välimuse muutmiseks teha, sest ta ei saa lubada endale ei hambaravi ega kõvera nina operatsiooni.

„Olen nii ebalev, kui asju pean ajama. Loomult olen elav, aga võõraste ees tõmbun tagasi… Teiste arust ma olen ikkagi kole. Hambad on mul ju täitsa katki… aasta tagasi murdus ka esihammas ära, peidan oma suud, häbenen teistele näidata,“ kurvastab Inga.

Ingal polnud juba lapsepõlves hammaste eest hoolitsemise harjumust, kuid puuduvad hambad pole ainuke probleem, mille pärast ta saate poole pöördus. „Tahaksin nii väga, et saaks nina sirgeks ja kõrv on mul ju ka peast eemal. Kõrv tuleb esile siis, kui patsi teen. Peidan ära juustega kuidagi,“ sõnab ta.

Inga nina on õnnetuse tõttu kõver juba teismeeast saati. „Tulin kooli jõulupeolt ja kukkusin näoga vastu asfalti. Tundub, nagu ninaots oleks ka lahti. Ja siis on mul neli varvast. Väikseid varbaid ei ole. Ma ei too seda esile, aga mu elukaaslane mõnikord ütleb, et oi, näe, mu naisel on neli varvast, vaadake kõik! Appi, ma ikka nii häbenen seda!” lisab ta.

Head Uudised GoodNews