1. Avaleht
  2. Minu muusika
  3. MINU MUUSIKA I Illimar Pilt
MINU MUUSIKA I Illimar Pilt

MINU MUUSIKA I Illimar Pilt

Täna jagab heade uudiste portaali uues rubriigis “Minu muusika” muusikat elurändurist optimist, kolme lapse isa ja raamatu “Mees 4. Kõik on võimalik” autor Illimar Pilt. Head kuulamist!

“Mind on juba lapsepõlvest paelunud elektoooniline muusika. Ehk rütmid ja erinevad meloodiad viivad mind sügavatele rännakutele. Muusikaga muudan enda meeleseisundit päeva jooksul vastavalt vajadusele sekundite jooksul. Kui vaja kiiremat action’it, lähevad peale Aafrika trummid, kui vaja  chilliks muutuda, tulevad mängu ambient helid. Enamuse ajast meeldib mulle siiski kulgeda meloodilste progsesiivsete house lainetel,” räägib Illimar.

See lugu on tärkamise ja kevade sümbol. Ja sellel on imeline võime kõik lapsed sekundiga maha rahustada. Illimar soovitab alustada päeva selle lauluga!

See on suurepärane rännaku lugu. Sekundiga oled džunglis.

Bliss on üks Illimari lemmikutest, mida ta kuulab, kui tahab lihtsalt kulgeda. Manvantara on selline lugu, mis alguses algab petlikult rahulikult, kuid tegelikult on mõnusa introga käima tõmbaja. Jälle üks Illimari hommikulugudest.

See laul on vajalik abivahend, kui mõistus on otsas ja närvid krussis ja vaja oma ruumi, kus rahuneda. See laul loob ruumi.

See laul sümboliseerib Illimarile armastust ja soojust. See on laul, mida ta naudib talvisel ajal aknast välja vaadates, samal ajal lonksates kuuma auravat teed. See loob kuidagi pehmuse ja soojuse.

See lugu pärineb ajast, mil Illimar kohtas oma rännakukaaslast Katut. See viib teda tagasi nende kohtumise hetke juurde ja ta saab rännata läbi ajajoone olevikku, nähes kõike kaunist, mida nad on koos loonud. Illimar ütleb, et igal inimesel peaks olema selline laul, mis aitab näha ühiseid rännakuid ja saavutusi, mis on tehtud oma kaaslasega.

See laul pidi olema Illimari Sansibari reisi soundtrack. Kuid reis jäi ära. Suurepärase rütmiga musa, mis lennutab hea tuju maale. Illimar ütleb, et lapsed totaalselt fännavad seda laulu. “Vahel paneme selle laulu peale ja ronime toolide peale, et siis sedasi kõrgustes koos rütmidega hõljuda ja tantsida,” räägib ta. Eriti võimsalt viib see külmavärinad üle keha käima, kui kuulad kõrvaklappidest rahulikult midagi toimetades.

Viimane lugu on mitte ainult Illimari, vaid kogu meie pere hea tuju ja energia booster. Kui see laupäeva hommikul käima läheb, hakkavad pannukad iseenest puusa nõksudes lendama.

Head Uudised GoodNews