1. Avaleht
  2. Minu muusika
  3. MINU MUUSIKA I Martin Pukspuu
MINU MUUSIKA I Martin Pukspuu

MINU MUUSIKA I Martin Pukspuu

Täna jagab heade uudiste portaali rubriigis “Minu muusika” personaaltreener ning üks Ühenduses High on Life korraldajatest Martin Pukspuu. Martin märgib, et muusika mängib tema elus aina suuremat rolli, toimides justkui portaalina, mis aitab ligi pääseda erinevatele meeleseisunditele.

Ta jagab seitset lugu ja mainib, et mõni lugu viib sügavale sisevaatlusesse, teine loob tugeva tegutsemise energia, kolmas aitab kontakti saada enda jõulisusega.

Head kuulamist!

City of the Sun – Someday

Mahe – Fulltone

Poranqui – Arcoiris

Xavier Rudd – A reminder (remix)

AK – Eden

Kareem Raihani & David Lurey – Om Namo Bhagavate

AmuAmu – Ozymandias (Original mix)

Head Uudised GoodNews