1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Mis? Kus? Millal?” esimene poolfinalist on Andrei Korobeiniku võistkond!
“Mis? Kus? Millal?” esimene poolfinalist on Andrei Korobeiniku võistkond!

“Mis? Kus? Millal?” esimene poolfinalist on Andrei Korobeiniku võistkond!

Andrei Korobeinik
Andrei Korobeinik

Tänases Kanal 2 “Mis? Kus? Millal?” põnevas mälumängulahingus seljatas Andrei Korobeiniku võistkond mängleva kergusega (6:2) televaatajad ja tagas sellega endale koha poolfinaalis.

Täna mängisid televaatajate vastu Riigikogu liige, Eesti Maleliidu president ja võistkonna kapten Andrei Korobeinik, Riigikogu esimees ja akadeemik Ene Ergma, kohaliku elu edendaja Arlet Palmiste, ajakirjanik Janar Filippov, finantsist Valeria Müürsepp ja anestesioloogBoris Gabovitš, kes tunnistati ka saate parimaks mängijaks.

Saate parimaks küsimuseks valis Kalev Vapper Indrek Kristenpruni küsimuse. Kristenprun tahtis teada milline oli see üks lause, millest koosnes kirjandusrühmituse “Siuru” 1917. aastal asutamiskoosolekul loodud põhikiri. Targad arvasid, et selleks lauseks oli: “kirjutame eesti keeles”. Õige vastus oli aga huumorivõtmes: “”Siurul” ei ole põhikirja”. Indrek kahekordistas oma algse võidusumma ja teenis 200 eurot.

Järgmisel nädalal on võistlustules tippametnik Hannes Rummi võistkond koosseisus näitleja Madis Milling, geograaf ja professor Hannes Palang, folklorist ning paljude teaduspreemiate laureaat Marju Kõivupuu, IT-spetsialist Heiti Kender ning õppejõud ja teadusajakirjanik Arko Olesk.

Selle hooaja eelmängudes on televaatajaid suutnud võita lisaks Andrei Korobeiniku võistkonnale vaid Tiit Naaritsa võistkond (6:5). Juhul kui Hannes Rummi tiim teeb järgmisel laupäeval Naaritsa võistkonnast parema tulemuse, pääsevad poolfinaali nemad.

Televaatajad saavad oma küsimusi, mille eest on võimalik võita sadu ja tuhandeid eurosid, postitada jätkuvalt Kanal 2 kodulehel või aadressil kysimus@kanal2.ee.

Head Uudised GoodNews