1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Mis? Kus? Millal?” teine poolfinalist on Hannes Rummi võistkond!
“Mis? Kus? Millal?” teine poolfinalist on Hannes Rummi võistkond!

“Mis? Kus? Millal?” teine poolfinalist on Hannes Rummi võistkond!

MKM_kaksikud
Saate parima küsimuse saatjad Alina ja Alisa

Eilses Kanal 2 “Mis? Kus? Millal?” mälumängulahingus seljatas Hannes Rummi võistkond televaatajad 6:3 ja tagas selle tulemusega oma võistkonnale ka poolfinaalkoha.

Eile mängis televaatajate vastu tippametnik Hannes Rummi võistkond koosseisus näitleja Madis Milling, geograaf ja professor Hannes Palang, folklorist ning paljude teaduspreemiate laureaat Marju Kõivupuu, IT-spetsialist Heiti Kender ning õppejõud ja teadusajakirjanik Arko Olesk.

Rummi Võistkond
Rummi Võistkond

Eelmisel hooajal oli võistkonna kapteniks Arko Olesk, sel hooajal aga Hannes Rumm. Rummi sõnul oli kaptenivahetus tingitud sellest, et Olesk ei peaks hea mälumängijana panema auru meeskonna juhtimisele, vaid saaks oma tähelepanu õigete vastuste leidmisele suunata. Kaptenivahetus õigustas ennast igati – Arko Olesk valiti ka eilse saate parimaks mängijaks.

Saate parimaks küsimuseks valis Kalev Vapper kaksikute Alina ja Alisa küsimuse 1900. aastal Pariisis toimunud olümpiamängude allveeujumise kohta. Kaksikõed teenis 400 eurot.

“Mis? Kus? Millal?” sügishooaja poolfinaali jõudsid Andrei Korobeiniku ja Hannes Rummi tiimid. Esimest poolfinaali mängib Riigikogu liige Andrei Korobeinik, kelle võistkonda kuuluvad Riigikogu esimees ja akadeemik Ene Ergma, kohaliku elu edendaja Arlet Palmiste, ajakirjanik Janar Filippov, finantsist Valeria Müürsepp ja anestesioloog Boris Gabovitš.

Televaatajad saavad oma küsimusi, mille eest on võimalik võita sadu ja tuhandeid eurosid, postitada jätkuvalt Kanal 2 kodulehel või aadressil kysimus@kanal2.ee.

Head Uudised GoodNews