1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. MUUSIKAVIDEO JA GALERII! DJ Cityflash ja Laura-Ly esitlesid täna uut muusikavideot
MUUSIKAVIDEO JA GALERII! DJ Cityflash ja Laura-Ly esitlesid täna uut muusikavideot

MUUSIKAVIDEO JA GALERII! DJ Cityflash ja Laura-Ly esitlesid täna uut muusikavideot

DJ Cityflash aka Meelis Eskola ja Laura-Ly Uussaar esitlesid neljapäeval üldsusele uut lugu „Tic Tic“ ning selle muusikavideot. Coca-Cola Plaza A. Le Coqi sviidis toimunud promoüritusel nägi lisaks uuele muusikavideole ka eelmise hiti, “Don’t Leave Me” live-etteastet koos tantsijatega.

“Looga alustasin juba oktoobris. Alguses, nagu ikka, oli sada viisi ja mõtet ning ühel hetkel lihtsalt hakkasin mõtetes laulma “Time is short, tic-tic” – võib-olla seepärast, et tahtsin loo kiirelt ära teha, ei tea. Siis tekkiski idee teha lugu ajast,” kirjeldas Eskola “Tic Tici” sündi. “Ma ei arvanud üldse, et me teeme sellele loole video, ja seda veel nii suurelt. Kõiges on süüdi United Dreams Studio eestvedaja Katrin Hinrikus, kellega me lõunastades rääkisime, et mul on uus lugu valmis ja tema ütles, et tahab muusikavideot teha.”

Kõiges on süüdi United Dreams Studio eestvedaja Katrin Hinrikus.

Meelis Eskola: Kõiges on süüdi United Dreams Studio eestvedaja Katrin Hinrikus

“Kui ma seda lugu esimest korda kuulsin, hakkas peas kohe muinasjutuline film jooksma – see oli segu Alice’i imedemaast ja Narnia lugudest, selline unistuste lugu,” meenutas muusikavideo produtsent Katrin Hinrikus. “Kui hakata selle loo sõnumit kuulama, siis nii ongi elus: “tic-tic, time is short”. Aeg on päriselt ka lühike. Inimesed, tehke seda, mida te armastate, mõelge välja, mida te tahate saavutada! Tehke erinevaid asju!”

Inimesed, tehke seda, mida te armastate, mõelge välja, mida te tahate saavutada! Tehke erinevaid asju!

Katrin Hinrikus: inimesed, tehke seda, mida te armastate, mõelge välja, mida te tahate saavutada! Tehke erinevaid asju!

Uue muusikavideo produktsiooniperiood vältas alla kahe kuu. Eskola kehastab kolme pika võttepäevaga salvestatud muusikavideos nii iseennast, miimi kui ka narri. Tantsutüdruku ja printsessi rollis olev Laura-Ly ärkab uues muusikavideos aga erinevates imelistes kohtades – seejuures ka tassi sees.

“Loo sõnum käib isiklikult väga ka minu kohta – et aega on vähe ja midagi ei tohi lükata edasi, vaid kasutada kohe võimalust, kui see on antud. Tuleb teha asju, mis endale meeldivad, mitte raisata oma väärtuslikku aega enda jaoks mitte huvitavate asjade peale,” ütles lauljatar ja sõnade kaasautor Laura-Ly Uussaar.

Tuleb teha asju, mis endale meeldivad, mitte raisata oma väärtuslikku aega enda jaoks mitte huvitavate asjade peale.

Pärnu Ülejõe põhikooli üheksandas klassis käiv nooruke artist saabus Tallinnas toimuvatele võtetele üsna suures teadmatuses. Üllatusena tuli Laura-Lyle tohutu aeg ja vaev, mida ühe muusikavideo tootmine nõuab.

“Mulle meeldis väga see, kuidas kogu tiim koos töötas, kui toetav ja abivalmis kogu see kamp oli,” rääkis Laura-Ly võtteperioodi kohta. “See andis küll sellise kogemuse, et seda tahakski tegema jääda ja see ongi asi, mida ma teha tahan.”

DJ Cityflashil ja Laura-Lyl on varuks veel kolm-neli lugu, mis lähikuudel avalikkuse ette jõuavad. Valmimas on ka suvehitt.

DJ Cityflashi ja Laura-Ly eelmist tantsuhitti “Don’t Leave Me” mängisid alates eelmise aasta kevadsuvest nii välismaa kui ka Eesti raadiojaamad. Kodumaal tõusis lugu nii Raadio 2, Power Hit Radio kui ka Sky Plusi aastahitiks. Kuna Saksa plaadifirmaga Kontor Records alanud koostöö osutus üliedukaks, anti üheskoos välja ka „Tic Tic“.

VAATA UUT MUUSIKAVIDEOT! 

VAATA GALERIID!
Fotod: Silver Raidla

Head Uudised GoodNews