1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. NAABRIST PAREM! Võitja selgub juba 15.juunil
NAABRIST PAREM! Võitja selgub juba 15.juunil

NAABRIST PAREM! Võitja selgub juba 15.juunil

Naabrist parem (1)Naabrist parem selgub juba 15.juuni televaatajate hääletuste põhjal! Saade jõuab otse-eetrisse Kasekodust, kus naabrid on oma korteritega lõplikult valmis saanud.

Viimased pingutused on korterite sisustamisel tehtud, nüüd jääb üle oodata vaid žürii teravat hinnangut. Kõigi naabrite korterites on valminud viimane elutähtis element – köök! Kuigi mööbli paigaldus on usaldatud professionaalide kätte, ei ole naabrid sugugi terve nädala tegevusetult istunud. Vaja oli teha parandusi ja mõelda läbi, kas ikka kõik korteri detailid on täpselt nii viimase peal kui nad oleksid soovinud.

Seekord antakse taas naabritele endile võimalus konkurentide kortereid hinnata. Kuna alles on vaid üksikud võidurosetid, oleks hea mõte võtta lõpuks kasutusele karmim strateegia. Kas naabrid on selleks valmis? Hindamise tulemusi ei oska seekord küll keegi ette näha.

Naabrist parem (2)

Muidugi hindab korterite terviklahendust ka ekspertžürii. Nende treenitud silmadele ei jää miski märkamata ning ühtki korterit ei tunnistata päris ideaalseks koduks. Valik tuleb siiski teha ning hindamise võit on seekord kaalukam kui kunagi varem.

VALI OMA LEMMIK MAGAMISTUBA SIIN!

„Naabrist parem“ TV3-s täna kell 22.00 algusega. UUS suvine algusaeg!

Head Uudised GoodNews