1. Avaleht
  2. Melu
  3. „Naabrist parema“ maja nimel pingutavad uued vahvad paarid!
„Naabrist parema“ maja nimel pingutavad uued vahvad paarid!

„Naabrist parema“ maja nimel pingutavad uued vahvad paarid!

Sarja „Naabrist parem“ uus hooaeg jõuab TV3 vaatajate ette juba märtsikuu viimasel õhtul. Oma maja hakkavad merekonteineritest ehitama neli uut ja väga vahvat paari.

Kelly ja Joosep

Keili Sükijaineni ja Alari Kivisaare juhtimisel annab sarja „Naabrist parem“ uus hooaeg taas võimaluse luua oma väike paradiis ning ehitada maja – olgu see siis elumaja, saun, klubihoone, rannamajake või hoopis ilusalong. Maja ehitamiseks antakse osalejatele kasutamiseks kaks merekonteinerit. Igal juhul tasub pingutada, et ehitis kerkiks naabrite omast uhkem, sest rahva valitud võitja saab maja koos sisustusega endale ning võib selle viia täpselt sinna, kuhu see mõeldud on.

Merill ja Asko

Uuel hooajal osaleb sarjas neli paari: hullud ehitajad Diana ja Hannes, värsked hingesugulased Anna-Liisa ja Kert, väsimatud igiliikurid Merill ja Asko ning kangekaelsed pesamunad Kelly ja Joosep. „Osalejad on tänavu väga vahvad ning ma ei mäletagi, millal meil oleks olnud saates paarid, kes on ka reaalsed pered, mitte näiteks sõbrad või sugulased,“ märkis saatejuht Keili Sükijainen tänases Star FM Hommikuprogrammis.

Diana ja Hannes

Keili sõnul on sarja võtted koroonapiirangute tõttu lisatähelepanu all, et kõik sujuks turvaliselt. „Peame reeglitest kinni, oleme väga turvatud ning oluline pluss on see, et ehitus käib paljuski ju õues, kus saame hoida ohutut distantsi ning lisaks on ehitust nõudvates olukordades niikuinii maskid ees. Samuti on võtteplatsil viibiva saatetiimi koosseis viidud võimalikult väikeseks,“ rääkis ta.

Anna Liisa ja Kert

Keili kinnitusel on osalejapaaridel konteinerkodu loomiseks väga põnevad ideed ning oodata on üllatusi, millest üks puudutab ka saatejuhte.

„Naabrist parema“ üheksas hooaeg alustab TV3s kolmapäeval, 31.03 kell 21.30.

Kuula ka Star FM intervjuu Keili Sükijaineniga, mille leiad SIIT!

Head Uudised GoodNews