1. Avaleht
  2. Melu
  3. „Naabrist parema“ üllatushindajad saabuvad eelmisest hooajast!
„Naabrist parema“ üllatushindajad saabuvad eelmisest hooajast!

„Naabrist parema“ üllatushindajad saabuvad eelmisest hooajast!

„Naabrist parema“ võistlus muutub üha pingelisemaks ning erilise üllatuse toovad mehed, kes teavad, millist eneseületust nõuab kiire majaehitus; need mehed on eelmise hooaja kamraadid Aare ja Urmas.

Naabrite pingutusi hindama asuvad kamraadid Aare ja Urmas teavad hästi, kuidas südamega maja ehitada, tehes seda piiratud tundidega ja suure pinge all, et jõuda lõpuks imetlusväärse tulemuseni

Merill ja Asko tõestavad taas, et on väsimatud igiliikurid ja ootavad põnevusega, et saaks juba põrandat paigaldada. Askol jagub aga silmi ja käsi ainult puutööks, et euroalustest viimase peal liistud vormida.

Hoolimata Kelly ja Joosepi viimaste nädalate pingutustest pole seinad ikka piisavalt sirged ja liiste paigaldades riivavad ebatäpsused eriti valusalt silma. Lisaks tubastele töödele tuleb pesamunadel jõuda ka välisseintele soojustus panna.

Hullud ehitajad tööd ei karda ja leiavad endale ideaalse tööjaotuse – Hannes paigaldab toas põrandat ja Diana hoolitseb selle eest, et konteineri välispind lihvitud saaks.

Kert ja Anna-Liisa jätkavad juba tuttavaks saanud mustrit ja püüavad lisaks nädala põhiülesandele leida aega nii ukse paigaldamiseks kui ka eelmises saates teenitud karistuse kandmiseks.

Lisaks on naabritel aeg teha tutvust professionaalsete plaatimisvõtete ja õigete plaadisegudega, sest ees ootab plaatimismäng. Hindama tuleb ekspert Marti Dengo Weberist, kel plaadisegudega toimetamisel väärt kogemustepagas.

„Naabrist parem“ on TV3s täna kell 21.30.

Head Uudised GoodNews