1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Nädala pärast alustav „Kodumäng“ võtab selja märjaks!
Nädala pärast alustav „Kodumäng“ võtab selja märjaks!

Nädala pärast alustav „Kodumäng“ võtab selja märjaks!

Täpselt nädala pärast ehk 1. septembril alustab TV3s uhiuus ja lustlik  „Kodumäng“, kus nutikad võidavad uut kodutehnikat, kaotajad aga peavad sellest loobuma. Kohati võtab nuputamine osalejatel lausa selja märjaks.

Winny Puhhi lauljana tuntud Indrek Vaheoja juhtimisel annab lõbus koguperesaade „Kodumäng“ osalejatele suurepärase võimaluse aegunud kodutehnika väljavahetamiseks. Saatejuht sõidab koos uusi kodumasinaid täis Euronicsi bussiga mööda Eestit, külastab peresid ning esitab küsimusi. Mälumäng käib kodutehnika peale – võidu auks saab pere uue ja uhke eseme, kaotuse korral viiakse mahamängitu minema. Panused on uhked, võitude rida algab külmkappidest ja teleritest ning lõpeb kohvimasinate ja võileivagrillidega.

„Kodumängu“ toimetaja Kertu Sikk tunnistab, et saade pakub erinevaid emotsioone: „Võit tähendab üldiselt kallistusi ja juubeldusi. Võidetud mikser pakitakse kärmelt lahti ja jäätisekokteile tehakse kõigile. Kaotusi on siiani aga saatnud nii rõõmus meel kui ka sügav hämming, sest enamasti tundub kõigile tiba uskumatu, et mahamängitud asjad tõesti minema viiakse,“ selgitab Sikk.

„Kodumäng“ alustab TV3s pühapäeval, 1.septembril kell 19.30.

VAATA KA KLIPPI!

Head Uudised GoodNews