1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Su nägu kõlab tuttavalt
  5. Näosaate tänase võimsa finaali lisapiletid on müügis!
Näosaate tänase võimsa finaali lisapiletid on müügis!

Näosaate tänase võimsa finaali lisapiletid on müügis!

finalistid-koosTäna õhtul vallutab Eestimaa TV3 suurshow „Su nägu kõlab tuttavalt“ finaal otse Saku Suurhallist. Äsja vabanes otsesaatesse piiratud kogus lisakohti, mis on saadaval Piletilevis.

Kuigi piletid finaalkontserdile müüdi ammu läbi, õnnestus korraldajatel fännide rõõmuks tekitada Saku Suurhalli mõned lisakohad. Piiratud koguses pileteid on saadaval Piletilevis. Kindlasti tasub kasutada võimalust võimsale finaalile kohapeal kaasa elada, sest oodata on suurepärast show´d.

Tänases saates asuvad 10 000 heategevusliku euro nimel võistlustulle Nele-Liis Vaiksoo Mariah Careyna, Andero Ermel Freddie Mercuryna, Koit Toome Andrea Bocellina ja Ott Lepland Tõnis Mägina. Üllatusnumbritega säravad laval ka teised osalejad Kaire Vilgats, Maia Vahtramäe, Gerli Padar ja Jüri Vlassov. Erilise dueti teevad Evelin Võigemast ja Tanel Padar. Külaliskohtunik on Märt Avandi.

Kõik, kes tulevad täna Saku Suurhalli finalistidele kaasa elama, võiks kaasa võtta ka sini-must-valged lipukesed, et Ott Leplandi esituse ajal  luua saali veelgi isamaalisemat õhkkonda.

„Su nägu kõlab tuttavalt“ finaal jõuab TV3 vaatajateni otse Saku Suurhallist täna kell 19.30.

Head Uudised GoodNews