1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Nipernaadi restoran ja Luxlimu loosivad välja peopaketi neljale
Nipernaadi restoran ja Luxlimu loosivad välja peopaketi neljale

Nipernaadi restoran ja Luxlimu loosivad välja peopaketi neljale

Nipernaadi restoran ja Luxlimu loosivad välja peopaketi neljaleJuba sel reedel avab trendikat ja mugavat teenindust pakkuv Kreutzwald Hotel Tallinn Nipernaadi restoran pidulikult oma suvehooaja. Kreutzwald Hotel Tallinn kuulub Unique Hotels hotelliketti ning on Tallinna kesklinnas asuv kaasaegne neljatärnihotell.

Hotelli omanikud väärtustavad Eesti ajalugu ning hotellile nime panek sai alguse ajaloolisest faktist, et kui Fr. R. Kreutzwald oli noor mees ja tuli Tallinnasse kooli, võttis von Stackelberg ta enda juurde kostiliseks. See ajendaski panema Kreutzwald Hotel Tallinnale nime seoses Fr. R. Kreutzwaldiga.

Restoran Nipernaadi on paik, kus saavad kokku hea Eesti toit ja külalislahkus

Nagu August Gailiti Toomas Nipernaadi rändas ka restoran Nipernaadi Eestis ringi, et koguda inspiratsiooni eestimaistest naturaalsetest talutoodetest ja kohtuda kohalike rannakalurite ja väiketalunikega, kes on kasvatanud oma tooteid hoole ja armastusega. Palju toorainet, nagu juurikad, maitsetaimed, liha, metsamarjad ja seened tuleb Vihula Mõisa öko-Farmist Lahemaa Rahvuspargis.

Restorani meeskond soovib, et külastaja toidulauale jõuaks toit koos rännulooga Eestimaa eripaigust. Menüü on lihtne ja tuttavate maitsetega. Toidud on loonud kokk Jevgeni Cherdantsev, kes valmistab sööki värskest, hooajalisest ja võimalikult kohalikust toorainest. Nii tuleb kala Peipsi järvest ja Pärnu lahest, juurikad, salatid ja ürdid nii Vihula Mõisast kui Kopra Karjamõisast, kanaliha Põhja-Eestist, veise- ja sealiha Lõuna-Eestist – seega menüüs on eripäraseid lõhnu ja maitseid Eestimaa eri nurkadest.

Toomas Nipernaadi rändas ringi, rääkis lugusid sooviga panna inimesi elule teistmoodi vaatama. Nii soovib ka restorani personal panna oma külalisi restoranis toidule teisiti vaatama ning taldrikul olevat rännulugu nautima alguses silmade ja pärast maitsemeelega. Ning muidugi lisaks söögile naudisklema ka väikestes õllekeldrites ja vabrikutes villitud kohalikke marjaveine, õlusid ja viinu.

Restoran Nipernaadi on paik, kus saavad kokku hea Eesti toit, külalislahkus, soojus, väga toredad külalised, et oleks mõnus koos olla.

Ka sinul on võimalus osa saada peenest peomeeleolust! Selleks, et võita elegantne LuxLimu sõit, saada osa pidulikust restorani avamiseks ja paljust muust põnevast, mine Restoran Nipernaadi Facebooki fännilehele, vajuta LIKE, jaga FÄNNIMÄNGU KUULUTUST ning kirjuta pildi alla JAGATUD.

Võitja loositakse välja juba homme!

Head Uudised GoodNews