1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Nõmme kultuurikeskus tähistab sünnipäeva Rubina ja Maakeri kontserdiga
Nõmme kultuurikeskus tähistab sünnipäeva Rubina ja Maakeri kontserdiga

Nõmme kultuurikeskus tähistab sünnipäeva Rubina ja Maakeri kontserdiga

18. oktoobril tähistatakse Nõmme kultuurikeskuse sünnipäeva Sofia Rubina ja Andre Maakeri kontserdiga, millele järgneb Tantsulaager.

Rubina ja Maakeri repertuaaris on džässi, popihitte, kaasahaaravaid ladina-ameerika rütme ja eksootilist juudimuusikat. Tantsulaager on pöörase nüansiga tantsupidu, kus tantsitakse muusikavideote saatel, eestantsijateks koreograafid Veronika Vallimäe, Märt Agu ja Oliver Soomets. Sellel peol pole tähtsust, kas on paariline või mitte!

15. oktoobril 1945 lõi Tallinna Töörahva Saadikute Nõukogu Täitevkomitee asutuse nimega Tallinna Kultuurimaja, mis on tänane Nõmme kultuurikeskus.

Nõmme linnaosa vanema Grete Šillise sõnul on Nõmme kultuurikeskusel suur roll Nõmme kultuurielu korraldamisel. „Kultuurikeskuses pakutakse vaheldusrikast kultuuriprogrammi ja toimub igapäevane aktiivne huvitegevus,“ rääkis linnaosavanem.

Keskuse direktori Liina Amoni sõnul on keskus omanäoline kultuuriasutus, kus väärtustatakse mitmekülgsust, hoolivust ja loovust ning hoitakse traditsioone. „On suur rõõm töötada inimestega, kel on avatud meel ja soe süda,“ lisab ta.

15. oktoobril kell 14 on huvilised oodatud giidiga näitusetuurile “Üks maja, 16 unistust”, mis annab arhitektuurilise ülevaate keskuse 95-aastase hoone ajaloost. Näitus on avatud 20. oktoobrini, sissepääs tasuta.

Head Uudised GoodNews