1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Nõmmel esinevad hingedepäeval Campanelli, Marko Naissoo ja teised
Nõmmel esinevad hingedepäeval Campanelli, Marko Naissoo ja teised

Nõmmel esinevad hingedepäeval Campanelli, Marko Naissoo ja teised

Laupäeval, 2. novembril korraldab Nõmmel kõigepealt Nõmme Rotary klubi heategevusliku hingedepäevakontserdi, seejärel toimub aga ka hingedepäevakontsert „Õrnalt kellahelin kajab“.

Nõmme Rahu kirikus esinevad kell 16 Tõnis Kark ja Marko Naissoo. Tulu annetatakse Nõmme Rahu kiriku renoveerimiseks. Piletimüük algab tund enne algust.

Kell 18 Nõmme kultuurikeskuses kontserti andev käsikelladeansambel Campanelli on tegutsenud 2005. aastast. Ansamblis Campanelli musitseerib 14 muusikut ning välja on antud kolm heliplaati. Käsikellastuudio Kellaring noorte- ja kontsertansamblis mängib 15 noort vanuses 11-17-aastat. Mõlema ansambli asutaja ja dirigent on Inna Lai. Dirigent Inna Lai leiab, et kontserdil esitatavad lood sobivad hingedeajale. “Need loovad vaikse, rahuliku ja mõtiskleva meeleolu,” sõnab ta. Eelmüügist on piletid odavamad.

Nõmme linnaosa vanema Grete Šillise sõnul on hingedepäevakontsertide korraldamine Nõmmel saanud traditsiooniks ning kindlasti jätkuvad need ka järgnevatel aastatel. „Hingedepäeval toimub Nõmmel mitu erinevat kontserti, kindlasti leiab igaüks oma maitsele sobiva ja mõni jõuab veel mõlemalegi,“ lisas linnaosavanem.

Head Uudised GoodNews