1. Avaleht
  2. Inimene
  3. Nordea ühisliiga jaanuari parimaks valiti Trine Kasemägi
Nordea ühisliiga jaanuari parimaks valiti Trine Kasemägi

Nordea ühisliiga jaanuari parimaks valiti Trine Kasemägi

Nordea ühisliiga jaanuari parimaks valiti Trine Kasemägi
Foto: Eesti Korvpalliliit

Nordea ühisliiga jaanuari parimaks mängijaks valiti Audentese SG/Noortekoondise üks liidreid Trine Kasemägi.

Audentese naiskond pidas jaanuaris ühisliiga A-vahegrupis kolm kohtumist, kuid võiduarvet avada ei suudetud. Kahel korral tuli tunnistada Tallinna Ülikooli paremust ja korra liiga liidri SK Cesise üleolekut.

Kasemägi viskas nendes kohtumistes keskmiselt 22,7 punkti ja võttis 9 lauapalli. 24 jaanuaril viskas keskmängija Tallinna Ülikooli vastu koguni 31 punkti. Kogu hooaja keskmised näitajad on Kasemägil 17,9 punkti, 10,2 lauapalli ja 3,5 korvisöötu, tema efektiivsuse näitaja on 21,7. «Oma mänguga olen seni enam-vähem rahul, kuigi alati saab paremini. On olnud väga häid mänge, aga alati ei tule kõik välja, nii nagu vaja. Praegused vahegrupikohtumised on olnud kõik tugevate vastastega ja on seda ka edaspidi, kuna meie puhul on tegemist siiski noortevõistkonnaga. Samas olime esimesel poolaastal tublid ja mängisime ennast ülemisse gruppi,» rääkis Kasemägi senisest hooaja käigust. «Arenemisruumi on mul küll ja
veel, pean muutuma kiiremaks nii kaitses kui ka rünnakul ning rohkem pean kindlasti hakkama ka mängima nägu korvi poole,» näeb keskmängija oma esitustes paranemisruumi. «Loodame Nordea ühisliigas Final 6 turniirile pääseda ning koduses meistriliigas tahaks kindlasti jõuda finaali, mis kõva töö ja tahtmisega on kindlasti ka võimalik,» sõnas ta eesmärkide kohta.

Naiste Korvpalli Liigas valis Sportland samuti tavapäraselt kuu parimaid, seekord vabavisete kategoorias. Jaanuari parimateks vabaviskajateks tunnistati Pille-Riin Satsi OSKi naiskonnast ja Kaisa Aatonen Keila naiskonnast.

Head Uudised GoodNews