1. Avaleht
  2. Melu
  3. NOVEMBRI JÄRELVAATAMISE TOP 10 I Edetabeli esikohalt leiab juba kolmandat kuud järjest ülimenuka “Eesti otsib superstaari”
NOVEMBRI JÄRELVAATAMISE TOP 10 I Edetabeli esikohalt leiab juba kolmandat kuud järjest ülimenuka “Eesti otsib superstaari”

NOVEMBRI JÄRELVAATAMISE TOP 10 I Edetabeli esikohalt leiab juba kolmandat kuud järjest ülimenuka “Eesti otsib superstaari”

Tavapärasest külmem ja lumisem november pani eestlased veetma rohkem aega kodumaiste telesaadete seltsis ning seejuures otsustati pigem vanade lemmikute kasuks, selgub Elisa Elamuse järelevaatamise statistikast. Kui teletopi täidavad juba klassika staatusesse tõusnud saated, siis Elisa Huubi esikoha on hõivanud uhiuus kodumaine draamasari “Süü”.

Novembri järelevaatamise populaarsusedetabel näitab selgelt, et külmad ja karged ilmad on pannud inimesed vanade lemmikute juurde naasma. Edetabeli esikohalt leiab juba kolmandat kuud järjest ülimenuka “Eesti otsib superstaari”, kuid edetabelist pole puudu ka alati populaarsed “Kuuuurija”, “Pealtnägija” ja “Hommik Anuga”.

Sellele telehooajale omaselt näitavad endiselt tugevaid tulemusi ka reality-saated, mille seast on staarisaate kõrval novembris kõige populaarsemaks osutunud “Armastuse malev”, samas kui tugevaid tulemusi näitas ka dokumentaalsaade “Eesti koroonavalede TOP10”. Kõige ilmalise kõrval on eestlastel tähelepanu jätkunud ka millegi müstilisema jaoks ning esikümnesse mahtusid ka “​​Marilyn Kerro elamise kunst” ja “Selgeltnägijate tuleproov”.

“Sel aastal pakuvad midagi uut ka Eesti Laulu korraldajad, tuues poolfinaalide ja suure finaalsaate kõrval teleekraanidele ka veerandfinaalid,” märkis Elisa meelelahutusteenuste valdkonna juht Kertu Popp. “Tulemusi vaadates tundub, et see oli igati õige otsus, sest Inese ja Tanel Padari juhitud esimene veerandfinaal osutus novembris kuuendaks kõige menukamaks saateks. Uue kontseptsiooni kohta on see väga hea tulemus.”

Novembri jooksul otsustasid televaatajad küll vanade lemmikute kasuks, kuid see ei tähenda seda, et pere kõige nooremad midagi uut ei ihkaks. Kõige menukamate filmide edetabelist on näha, et nooremad televaatajad ja tervele perele sobiva meelelahutuse otsijad on enda jaoks leidnud uuemad linateosed “Boss beebi” ja “Kruudid”, aga ka alati populaarse “Jääaja”.

Kui viimastel kuudel on filmide edetabeli tipus püsinud peamiselt Hollywoodi meistriteosed, siis novembris mahtus esikümnesse ka kodumaine tegija – humoorikas ja ka kinolevis ülimenukaks osutunud “Klassikokkutulek”.

“Kodumaisus on novembris märksõnaks ka Elisa Huubis, kus kindla esikoha on endale haaranud Elisa originaalsari “Süü” – draama, mille keskpunktis on 12 aastat tagasi toimunud tragöödia, mis on isa Sepot ja tema ülejäänud perekonda aastaid saatnud,” selgitas Popp. “Vaadates sarja loojate ning näitlejate nimekirja, pole seda edu ka raske mõista.”

“Süü” režissööritoolil istub Priit Pius ning ekraanil astuvad üles Jaan Rekkor, Epp Eespäev, Rasmus Kaljujärv, Ott Sepp, Maarja Jakobson, Sandra Uusberg, Ago Anderson ja mitmed teised tuntud Eesti näitlejad.

Kodumaisus jätkub ka Huubi edetabelit edasi lugedes ja teiselt kohalt leiab verivärske “Reeturi” teise hooaja, kolmandalt alati menuka “Kättemaksukontori” ning edetabelisse mahuvad teiste seas ka humoorikas “EnsV”, hittsarja “Alo” teine hooaeg, Elisa originaalsari “Tulejoonel” ja kõigi laste lemmik “Sipsik”. “Võib täiesti kindlalt öelda, et korraga nii palju kvaliteetset kodumaist sisu pole vaatajatele kunagi varem pakutud,” sõnas Popp.

Kontrastiks Huubi kodumaisuse kõrval leiab Elisa Videolaenutuse novembri esikümnest tavapärase segu erinevatest žanritest. Sel korral pälvis esikoha armas “Käpapatrull”, teisele kohale jõudis märul “Kiired ja vihased 9” ning kolmanda koha napsas endale “Eikeegi”.

Novembri järelevaatamise TOP 10:

  1. Eesti otsib superstaari
  2. Armastuse malev
  3. Kuuuurija
  4. Pealtnägija
  5. Kättemaksukontor
  6. Eesti Laul 2022 veerandfinaalid
  7. Eesti koroonavalede TOP10
  8. Marilyn Kerro elamise kunst
  9. Hommik Anuga
  10. Selgeltnägijate tuleproov

Novembri filmide järelevaatamise TOP 10:

  1. Boss beebi
  2. Kodu
  3. Kruudid
  4. Edasi
  5. Jääaeg
  6. Klassikokkutulek
  7. Hr. ja Pr. Smith
  8. Luurespetsid
  9. Põgenemisplaan
  10. Mehaanik

Elisa Huubi novembri TOP 10:

  1. Süü
  2. Reetur, 2. hooaeg
  3. Kättemaksukontor
  4. Vee peal
  5. EnsV
  6. Alo 2. hooaeg
  7. Tulejoonel
  8. Sipsik
  9. Papad mammad
  10. Padjaklubi

Elisa Videolaenutuse novembri TOP 10:

  1. Käpapatrulli film
  2. Kiired ja vihased 9
  3. Eikeegi
  4. Raya ja viimane lohe
  5. Peeter Pikkkõrv: jänes jooksus
  6. Kratt
  7. Must Lesk
  8. Hing
  9. Üht kaotust igavesti kandsin
  10. Suitsiidisalk: uus missioon
Head Uudised GoodNews