1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Õe-venna duo Nunnu & Rockstar avaldas esimese muusikavideo
Õe-venna duo Nunnu & Rockstar avaldas esimese muusikavideo

Õe-venna duo Nunnu & Rockstar avaldas esimese muusikavideo

Aasta aega tegutsenud ja inimeste südameid oma siira ja sooja hingemuusikaga võitnud õe-venna duo Nunnu & Rockstar avaldas oma esimese muusikavideo “Ain’t This The Place”.

“Aasta lõpp on ikka kokkuvõtete tegemise ja minevikku vaatamise aeg. Kui elus juhtuvad suuremad muudatused, siis tekib tahtmine vaadata minevikku analüüsiva pilguga, kuhu on eluteel jõutud, mis/kes on meid selliseks vorminud ja kuidas me sellega rahul oleme, mida tahame teistmoodi teha, milliseid mustreid murda, kellele on vaja andestada, kuhu poole püüelda. Nendest mõtetest sündiski minevikku ja lapsepõlve vaatav lugu, mille videos rulluvad lahti vägagi intiimsed ja helged lapsepõlvekaadrid,” räägib duo.

“Soovisime neid mõtteid ja tundeid jagada just jõulude ajal, kui ühiskond eriti võtab luubi alla lähedased ja tähtsustab nendega koos veedetud aega. Ehk leiab iga inimene sellest videost killukese, mis teda kõnetab. Lähisuhted on alati siiruviirulised (et mitte öelda keerulised); hingerahuks on kõige olulisem osata seada oma piire ja väärikalt suhtuda iseendasse. Lapsepõlv oma minevikunormide ja tabudega vormib meid võib-olla kellekski, kes me täna tegelikult olla enam ei taha. Siis tuleb endas leida see kangelaslikkus ja visadus, et mineviku deemonitest vabaneda. Samas ei saa kunagi unustada, et see, kes me täna oleme, on otseses seoses sellega, kust me tuleme ja mida me sellel eluteel oleme pidanud ära õppima ja veel peame õppima,” lisavad nad.

Nunnu & Rockstari tegemistest saab rohkem lugeda nende Facebooki ja Instagrami kontodelt.

Head Uudised GoodNews