1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. OFFICIAL AFTERMOVIE! Vaata, kuidas pidutsevad parimad!
OFFICIAL AFTERMOVIE! Vaata, kuidas pidutsevad parimad!

OFFICIAL AFTERMOVIE! Vaata, kuidas pidutsevad parimad!

EDMEstoniaTahad tunda tõelist vabadust ning kuulata mõnusat kaasahaaravat muusikat, mis toob kananaha ihule? Club Factory pidude korraldaja EDM Estonia toob teie ette rahvusvaheliselt tunnustatud tipp-produtsendid ning palju muud vinget!

VIDEOMEENUTUS! 10.11.2012 EDM Estonia presents: Tom Fall & Beat Service @ Arena3

Õhtu peaesinejaks oli Armin van Buureni brändi Armada Music alla kuuluv ning väga progressiivse muusika järgi tuntud TOM FALL (FIN). Mees, kes alustas oma tee sillutamist juba 10-aastaselt, pöördus lõplikult elektroonilise muusika poole 16-aastaselt. Pärast mõnda aastat esinemisi erinevatel üritustel saabus lõpuks 2010. aastal tema tähetund. Vaid paari lühikese kuuga sai mehest üks nõutumaid elektroonilise muusika produtsente.

Eesti poolelt pani Tomile õla vastu maailmakuulus BEAT SERVICE. Tema remixid selliste maailma nimede lugudest nagu Markus Schulz, Susana, Rex Mundi ja Lange on olnud väga edukad. 2011. aasta kujunes aga läbimurdeliseks, kui mitmed tema singlid Beatporti TOP 10 tabelisse jõudsid. Ta lood on ilmavalgust näinud Armin van Buureni ning Markus Schulzi label´ite alt nagu seda on Armada ja Coldharbour Recordings.

Üritusel kerkis rahva ette ka Eesti tõusev ning väga eredalt särav täht PROBE, kelle lood ’’Baila’’, ’’Ultimate’’ ja ’’Time Machine’’ on vallutanud terve maailma elektroonilise muusika austajate südamed ning jõudnud tippu ka erinevates edetabelites.

TONY AWAKE on Eestis tegutsev noor produtsent, kes on tuntust kogunud oma tasemel loominguga. Paljud nimetavad teda Eestis tõusvaks staariks.

Ürituse üllatusesinejana astus esimest korda puldi taha uplifting trance legend KAIMO K, kes pakkus back-to-back set´i EDM Estonia resident TARMO TAMMELiga.

VAATA KINDLASTI VINGET VIDEOT JA SAA AIMU KORRALDATUD PIDUDEST!

[iframe src=”//www.youtube.com/embed/17ygzRPajvc”]

Koge oma elu parimaid pidusid  Club Factory’s (Tallinnas, Madara 22a)!

JÄRGMISTE VINGETE PIDUDENI!

Püsige lainel ja liituge Factory Facebook´i lehega!

Vingete pidude kohta leiab info ka Factory kodulehelt!

Head Uudised GoodNews