1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. „Öökülaline“ läheb külla kahekordsele olümpiavõitjale ja maailmameistrile Kristna Šmigun-Vähile
„Öökülaline“ läheb külla kahekordsele olümpiavõitjale ja maailmameistrile Kristna Šmigun-Vähile

„Öökülaline“ läheb külla kahekordsele olümpiavõitjale ja maailmameistrile Kristna Šmigun-Vähile

Homme seisab saatejuht Mart Normetil ees hoogne ja isiklik rännak kaheks päevaks ja üheks ööks külla inimesele, kes oli ükshetk kindlasti Eesti üks armastatumaid inimesi – Kristina Šmigun-Vähile.

Foto: Kanal 2

Olümpiavõitja Kristina Šmigun-Vähi on sukeldunud poliitikasse ja ettevõtlusesse, aga Eesti rahva jaoks on ta ikkagi oma tüdruk, kes on meid kõiki uhkeks teinud. „Ulmeline tunne on minna külla kellelegi, kellele oled teleka ees niimoodi kaasa elanud, et järgmisel päeval lihased valutavad,“ sõnab Mart Normet.

Esimesena jõuab öökülaline Mart Normet seljakotiga Otepääle, et kohtuda suure Šmigunide perega ning sõita seejärel Kristina juhtimisel Tallinna, kus olümpiavõitjat, poliitikut ja ettevõtjat ootab kodus abikaasa Kristjan-Thor. „Taas on tegemist väga harmoonilise paariga, kellelt on meil kõigil õppida, kuidas oma suhet hoida ning millises vaimus lapsi kasvatada,“ kinnitab saatejuht Normet.

Kristina on olnud kindlasti üks Eesti kõige armastatumaid inimesi, kes nüüd on üks sajaühest Riigikogu liikmest. Kuidas tunneb tohutu läbilöögivõimega Kristina end oma uutes rollides? Milline on tema ja ta abikaasa Kristjan-Thori hea suhte hoidmise saladus?

Mart Normeti persoonilugude saatesari „Öökülaline. Kristina Šmigun-Vähi“ on Kanal 2s homme kell 20:30.

Head Uudised GoodNews