1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Ott Leplandi toovad staadionile üllatusvõime ja hea atmosfäär
Ott Leplandi toovad staadionile üllatusvõime ja hea atmosfäär

Ott Leplandi toovad staadionile üllatusvõime ja hea atmosfäär

Ott Lepland esitas Eest hümni 2010. aastal toimunud maavõistlusel Soomega  Foto: Lembit Peegel
Ott Lepland esitas Eest hümni 2010. aastal toimunud maavõistlusel Soomega
Foto: Lembit Peegel

Eesti jalgpallikoondise meenutuskonkursi raames küsib portaal jalgpall.ee tuntud inimestelt nende esimese või meeldejäävaima staadionikülastuse kohta. Muusik Ott Lepland toob välja kaks olulist põhjust, miks ta Eesti vutimehi toetamas käib.

„Väga selgelt mäletan Eesti – Soome omavahelist mängu, mille me 2:0 võitsime. Laulsin seal hümni ning see oli ääretult tore mäng,“ meenutab Lepland 2010. aastal toimunud matši. „Kui ma mängudel käin, siis ikka mõne hea sõbraga. Oleme läinud kahekesi või kolmekesi – seltskond peab kaasas olema! Üksi võib telekast ka vaadata, aga kui staadionile minna, siis on hea sellest seltskondlik sündmus teha. Käid mängul ära, pärast istud kuhugi maha, võtad väikese söögi ja arutad, mis just toimus.“

Lepland jätkab: „Eesti koondist käin ma vaatamas kahel põhjusel. Meie koondis on tohutult üllatusvõimeline. Ma räägin täiesti ausalt: kui on hea päev, siis ma usun, et me võime kas või maailmameistriga võrdselt mängida. See pole mingi probleem. Hollandiga viik, võidud Belgia ja Uruguay üle. See kõik juhtus hiljuti! Mina lähen Eesti koondise mängudele seda üllatusmomenti ootama, väga paljud lähevad. Igaüks, kes staadionile läheb, ootab sisimas heade mängude kordust. Teiseks meeldib mulle staadioniatmosfäär. Mis siin salata, tulihingelised Jalgpallihaigla jalkafännid on väga tublid. Alati mõtlen, et müts maha nende ees, jaksavad kõikidel mängudel käia ning alati hääled ära röökida. Fänniks olemine nõuab tohutut pühendumist.”

Alates eilset kuni 15. augustini vältab Eesti jalgpallikoondise meenutuskonkurss, kuhu oodatakse kõigi lugusid oma esimesest staadionikülastusest või eredaimast kogemusest. Kirjuta oma lugu Facebooki lehele „Eesti jalgpall“ või saada aadressile press@jalgpall.ee (märksõnaga „meenutus“).

Parimad pajatused ilmuvad septembrikuu Jalkas, žürii lemmik saab aga auhinnaks autogrammidega koondisesärgi.

Head Uudised GoodNews