1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. “Padjaklubi” ja “Suletud uste taga” uued osad esilinastuvad voogedastuses nädal enne tele-eetrit
“Padjaklubi” ja “Suletud uste taga” uued osad esilinastuvad voogedastuses nädal enne tele-eetrit

“Padjaklubi” ja “Suletud uste taga” uued osad esilinastuvad voogedastuses nädal enne tele-eetrit

Kodumaise menusarja “Padjaklubi” ja tõsielul põhineva lugudesarja “Suletud uste taga” uued osad jõuavad voogedastuskeskkonda TVPlay Premium tervelt nädal enne nende esilinastumist tele-eetris. Järgmisel nädalal TV3-s näidatava “Padjaklubi” värske hooaja avaepisoodi näeb TVPlay Premiumist reklaamivabalt juba praegu.

Padjaklubi 12. hooajas on elu on teinud oma korrektuurid ja sära tüdrukute elust on hakanud kaduma. Laurast on saanud titemamma, kes räägib ka täiskasvanutega nagu beebiga. Kristina on ikka veel löödud Tristanilt korvi saamisest. Ühtäkki mõistavad tüdrukud, et nad on kaotanud oma kunagise sära. Ühine mure liidab vanad vaenlased – tuleb taas saada seksikateks!

“Suletud uste taga” on tõsielul põhinev lugude sari, kus põnevad, keerulised ja mõtlemapanevad lood tavaliste inimeste tagatubadest jõuavad vaatajateni. Värske hooaja esimeses osas ei taha 23-aastane Joonas tööle minna ning eelistab lumehelbekesena teha muusikat ja elada mugavalt vanemate juures nende kulul. Kui aga Joonas teeb vanaemale uskumatult kalli sünnipäevakingi, saab isal pojast lõplikult villand ning viskab noormehe kodust välja. Vanemad kahtlustavad, et poeg varastab. Joonas otsib ulualust baaris kohatud juhusliku vanema naise juurest, kes on omakorda otsustanud ilusast poisist teha oma tulevase lapse isa.


Lisaks jõuavad voogedastuskeskkonda TVPlay Premium menusarja “Kättemaksukontor”, värvika dokumentaalsarja “Võimalik vaid Venemaal”, reedeõhtuse teleshow “Kaks kanget live”, Marii Karelli uhiuue ajakirjanduslikku saate “Laser”, Urmas E. Liivi dokumentaalse eriprojekti “Ma pääsesin Estonia katastroofist”, meelelahutusliku kokasaate “Joel Ostrati “Suur õhtusöök””,“Eesti selgeltnägijate tuleproovi” ning ajakirjandusliku saatesarja „Sotid selgeks“ uued osad nende tele-eetris esilinastumise päeval.

Head Uudised GoodNews