1. Avaleht
  2. Videolood
  3. PALJU ÕNNE! Õppuse Siil 2015 mainekampaania võitis suhtekorralduse eripreemia
PALJU ÕNNE! Õppuse Siil 2015 mainekampaania võitis suhtekorralduse eripreemia

PALJU ÕNNE! Õppuse Siil 2015 mainekampaania võitis suhtekorralduse eripreemia

palju õnneEesti suhtekorraldajate liit (EPRA) autasustas õppuse Siil 2015 mainekampaaniat 2015. aasta suhtekorraldusauhindade eripreemiaga.

Preemia üleandmisel toodi välja, et õppuse Siil 2015 mainekampaania on hea näide sellest, kuidas avaliku sektori asutus on efektiivselt kasutanud kõiki erasektori turunduskommunikatsiooni meetodeid.

Õppuse Siil 2015 mainekampaania kestis kokku 11 kuud, kampaania eesmärgiks oli suurendada reservväelaste osalust õppusel ning saavutada laiema avalikkuse toetus õppusele ja reservväele põhinevale riigikaitse mudelile.
Kokku 22 osaleja hulgast pääses teise vooru 11 nominatsiooni. Kaitseväele pakkus avaliku sektori kategoorias suurimat konkurentsi maaeluministeeriumi suhtekorraldusprojekt „Esimene üle-eestiline avatud talude päev”.

Õppuse Siil 2015 mainekampaaniat planeerisid ja juhtisid kaitseväe peastaabi strateegilise kommunikatsiooni osakonna kaitseväelased. Õppuse ajal panustasid kampaaniasse ja meediasuhtlusesse ka kommunikatsioonivaldkonna reservväelased.

Varem on kaitseväge suhtekorraldusauhinnaga autasustatud 2014. aastal, kui tunnustati kaitseministeeriumit ja kaitseväge Eesti esimese veteranipäeva kommunikatsiooni eest.

Head Uudised GoodNews