1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. PEAESINEJA UKU SUVISTE! Pelgulinnas toimub täna muhe sügisene asumipidu
PEAESINEJA UKU SUVISTE!  Pelgulinnas toimub täna muhe sügisene asumipidu

PEAESINEJA UKU SUVISTE! Pelgulinnas toimub täna muhe sügisene asumipidu

Uku-Suviste2Täna kell 13 toimuvad Pelgulinna Gümnaasiumi hoovialal juba kolmandad järjestikkused Pelgulinna Muhemängud, millega tervitatakse saabunud sügist ja peetakse koos üks vahva pidu koos laada, sportlike mängude ja kontserdiga. Muhemängude peaesinejaks on Uku Suviste.

„Muhemängud on kujunenud Pelgulinnas toredaks sügiseseks traditsiooniks ning on hea meel tõdeda, et aasta-aastalt muutub üritus üha vingemaks: meil on korralik kontsertprogramm, lemmikloomade nurgake, kohvikud, hoidiste vahetus, laat, töötoad jpm. Eriti hea meel on selle üle, et meie ideedega on kaasa tulnud ka kohalikud, näiteks NUKU teater, kes pesitseb sel hooajal Pelgulinnas Auna tänaval. Lisaks on sel aastal palju sportlikke tegevusi kogu perele. Ühesõnaga on kõike: mänge ja muhedust! Nautigem siis seda meiega koos,“ ütles Pelgulinna Seltsi juhatuse liige ja Muhemängude üks korraldajatest Pille-Maris Arro.

„Eelmisel aastal seadsime kohalike kaasabil Pelgulinna pikima küpsisetordi rekordi, milleks oli 5 meetrit ja 2 sentimeetrit. Sel aastal on rekord igal juhul kavas purustada, aga selleks vajame abi – palume pidulistel omavalmistatud küpsisetort Muhemängudele kaasa võtta. Kõikide tortide seast valime ka kauneima, aga see on kindel, et pika küpsisetordi sööme ühiselt ära,“ lisas Pille-Maris Arro.

Pelgulinn

Kell 12 viib pelgulinlane Jaak Juske huvilised põnevale ajaloomatkale „Pelgulinn kutsub külla“, mis kulgeb läbi Kassisaba, Kelmiküla ja Pelgulinna asumite, algusega Adamsoni ja Ao tänava nurgalt. Kell 14 toimub kõnekoosolek Pelgulinna olulistel teemadel, kus kohalikud saavad otse linnaesindajatelt vastuseid nõuda.

Lisainfo ja Muhemängude täpsem ajakava Pelgulinna Seltsi kodulehel ja Facebookis.

Head Uudised GoodNews