1. Avaleht
  2. Muusika
  3. Pirita tähistab 20. augusti Swingersi kontserdiga ja näidislahinguga
Pirita tähistab 20. augusti Swingersi kontserdiga ja näidislahinguga

Pirita tähistab 20. augusti Swingersi kontserdiga ja näidislahinguga

Pirita tähistab 20. augustil Eesti taasiseseisvumise aastapäeva Tallinna teletorni õuel tasuta perepäevaga.

“Juba kümnendat korda tähistatakse Pirital Eesti taasiseseisvumispäeva teletornis ja selle õuealal perepäevaga. Oodatud on kõik, keda huvitavad riigi ja kodu kaitsmisega seonduv ning Eesti iseseisvuse taastamise sündmused,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Toimub militaartehnikanäitus, avatud on lasketiir, näidislahingu peab kaitseliit. Päästeamet tutvustab tule- ja veeohutuse reegleid, minna saab suitsutelki, et õppida, kuidas tulekahju korral liikuda ja väljapääsu leida. Lastele pakutakse meisterdamisvõimalust – avatud on origami töötuba. Linnaosavalitsus kuulutab välja Pirita kaunima koduaia konkursi võitjad. Kehakinnitust saab toidutänaval. Õhtul võib imetleda ilutulestikku.

Muusikat teevad Kolga õpilaste ansambel Uurikad, laulustuudio Un Canto ja Laikre pereansambel. Peaesineja on ansambel Swingers, kelle koosseisu kuuluvad Mihkel Mattisen, Timo Vendt, Indrek Sarrap ja Peep Kallas. Solistidena löövad kaasa põhikoosseisus Birgit Sarrap, Tanja Mihhailova ja Mikk Saar, kuid reeglina esineb ansambel kahe solistiga.

Head Uudised GoodNews