1. Avaleht
  2. Film
  3. Pirital näeb tasuta “Sipsikut” ja “Südameringi”
Pirital näeb tasuta “Sipsikut” ja “Südameringi”

Pirital näeb tasuta “Sipsikut” ja “Südameringi”

Märtsis saavad filmihuvilised vaadata Pirita Vaba Aja Keskuses lastefilmi “Sipsik” ja dokumentaalfilmi “Südamering”. Seansid on tasuta.

“Kinoõhtud Pirital on kenasti käima läinud, kuid soovime, et filmielamused oleksid kättesaadavad kõigile piritalastele ja seepärast on märtsis sissepääs nii kinoõhtutele kui ka beebikinno tasuta,” selgitas linnaosavanem Tõnis Liinat.

“Kui tavaliselt on Pirital üks kinopäev kuus, siis märtsis, mis on teatri- ja filmikuu, näitame filme kahel päeval: 6. ja 20. kuupäeval,” sõnas Liinat. Ta lisas, et tihedama kinograafiku põhjus on ka see, et häid uusi Eesti filme on palju ja neid tahaks kindlasti ka piritalastele näidata.

6. märtsil linastub kauaoodatud ja poleemikat tekitanud „Sipsik”. “Ootame “Sipsikut” vaatama ka Pirita lasteaedade lapsi. Miks mitte kasutada võimalust, kui kaltsunukk seikleb siinsamas kodu lähedal ekraanil ja film on tasuta,” kutsus linnaosavanem.

20. märtsil linastub režissöör Margit Lillaku möödunud aastal valminud film “Südamering”, mis jälgib kogukonna dramaatilisi arenguid viie aasta jooksul.

Filme saab näha mõlemal kuupäeval kell 11.30 beebikinos ja kell 18 kinoõhtul.

Head Uudised GoodNews