1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. „Põimitud hinged“ avab hooaja Liina ja Andrew armastuse looga
„Põimitud hinged“ avab hooaja Liina ja Andrew armastuse looga

„Põimitud hinged“ avab hooaja Liina ja Andrew armastuse looga

Poimitud hinged LOGOTänasest on TV3 argiõhtutes taas südamlik sari “Põimitud hinged” ehk lood paaridest, kus teineteist on leidnud erinevast rahvusest inimesed. Teise hooaja avab Jõgeva tüdruku Liina ja Ameerikast pärit Andrew armastuse lugu.

 

Kati Toots_P6imitud hinged saatejuht

Sellest, kuidas korvpallur Andrew eestlannast Liinaga kohtus, mil moel nad romantiliste pulmadeni jõudsid ning miks jäädi elama Eestisse, tänane saade jutustabki.

“Kuigi ka uuel hooajal räägime elu raskematest seikadest, on tegemist siiski eelkõige helge ja päikselise saatega, täis armastust ja suuri tundeid,” märgib saatejuht Kati Toots.

„Põimitud hinged“ on sari, kus erinevast rahvusest paarid räägivad avameelselt oma kohtumise loo ning selgitavad, kuidas erinev keel ja rahvus on nende elu mõjutanud. Lisaks jagavad nad televaatajaga mõnd oma pere olulist sündmust. Need inimesed elavad Eestis, meie kõrval, osa neist on avalikkusele tuntud, osa mitte, kuid see polegi tähtis, sest nende lood puudutavad igaüht. Nende elukogemus on näidanud, et armastus ei tunne riigipiire ega hooli rahvusest või usutunnitusest.

Liina ja Andrew_Poimitud hinged_TV3Sarja valmimist toetavad Euroopa Kolmandate Riikide Kodanike Integreerimise Fond, Kultuuriministeerium, Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed.

„Põimitud hinged“ alustab TV3s täna kell 18.25.

VAATA KA EELKLIPPI!

[iframe src=”https://play.tv3.ee/embed?id=343923″]

Head Uudised GoodNews