1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. „PÜHAPÄEV SEPOGA“ toob lavale koomikute raskekahurväe
„PÜHAPÄEV SEPOGA“ toob lavale koomikute raskekahurväe

„PÜHAPÄEV SEPOGA“ toob lavale koomikute raskekahurväe

Pühapäev Sepoga_kandideeriTV3 toob uues meeleolukas sketši- ja naljasaates „Pühapäev Sepoga“ lavale Eesti koomikute absoluutse raskekahurväe! Shows astuvad Sepo Seemani taktikepi all üles Ott Sepp, Jan Uuspõld, Tiina Tauraite, Ago Anderson, Peeter Oja, Hilje Murel ja Raivo E. Tamm. Kirsina tordil teeb oma debüüdi nooruke näitlejanna Katariina Tamm, keda laiem avalikkus tunneb menuetenduse “Võidab see, kel on kõige hullem mees” võrratu osatäitjana.

„Pühapäev Sepoga“ on  inspireeritud TV3 varasematest menukatest laulusaadetest ja sisaldab edasiarendusi komöödiashowdest „Palume lavale!“ ning „Faktuaalne kaamera“. Nüüd otsustasime kokku segada ühe lõbusa kokteili, mis toob pühapäeva õhtusse nalja, särtsu ja muusikat. Pühapäevas Sepoga astub üles Eesti koomikute absoluutne raskekahurvägi ja pole kahtlustki, et sünnivad vinged esitused ja uued huumoriajalukku minevad sketšid. Saates on lisaks rohkelt muusikat ning leiab aset “Õige eestlase” konkurss, millesse saab interaktiivselt sekkuda ka saalis olev publik.

Õige pea ekraanile jõudvale saatele „Pühapäev Sepoga“ on huvilistel võimalik kaasa elada ka kohapeal telestuudios, piletid jõuavad müügile varsti.

„Pühapäev Sepoga“ TV3 ekraanil juba märtsis!

Head Uudised GoodNews