1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Pühapäeval räpivad “Legendide lahingus” Grete Paia, Lauri Pihlap, Nele-Liis Vaiksoo, Lauri Liiv, Tiiu ja OKYM
Pühapäeval räpivad “Legendide lahingus” Grete Paia, Lauri Pihlap, Nele-Liis Vaiksoo, Lauri Liiv, Tiiu ja OKYM

Pühapäeval räpivad “Legendide lahingus” Grete Paia, Lauri Pihlap, Nele-Liis Vaiksoo, Lauri Liiv, Tiiu ja OKYM

Fotod: Mihkel Maripuu

Pühapäeval kell 20.35 lähevad „Legendide lahingus“ kokku lauljad Grete Paia ja Lauri Pihlap, muusikalistaarid Nele-Liis Vaiksoo ja Lauri Liiv ning räpparid Tiiu ja Okym.

„Legendide lahing“ on pannud räppima hulga kuulsusi, kes eelnevalt polnudki kordagi räppinud. Ka seekord astuvad tuntud Eesti inimesed oma mugavustsoonist välja otse tundmatusse.

Laulja ja rändajahingega saare naine Grete Paia läheb vastamisi eesti r’n’b kuninga Lauri Pihlapiga. Enda võidus kindel Grete peab Laurit rohkem naiseks kui meheks. Lauri enesekindlust see ei kõiguta, kuna peab oma elukogemust võidu garandiks.

Teise paarina annavad kuuma muusikalide staarid Nele-Liis Vaiksoo ja Lauri Liiv. Olles olnud pikka aega suured sõbrad, teavad nad liigagi hästi, millised luukered on vastase kapis peidus. Räpilahingus unustatakse hetkeks sõprus, sest mõlemad on artistidele omaselt kindlad enda võidus.

Kolmandana astub võistlustulle räpi-perekond Tiiu ja Okym. Tiiu on värvikas, enesekindel ja julge naisräppar, kes Okymi rajalt maha võttis. Okym peab Tiiut särtsu täis naiseks, kes kindlasti selle lahingu käigus teda teravalt nõelab. Kui musta pesu pesema hakatakse ja kelle jalas on selles perekonnas püksid? See selgub juba saates!

Teravmeelne teleshow „Legendide lahing“ üllatab Kanal 2s pühapäeval kell 20.35, kohe pärast „Meie aastat Iraanis“.

VAATA TREILERIT!

Head Uudised GoodNews