1. Avaleht
  2. Inimene
  3. TUNNUSTUS! Raekojas tunnustati Tallinna parimaid arste ja õdesid
TUNNUSTUS! Raekojas tunnustati Tallinna parimaid arste ja õdesid

TUNNUSTUS! Raekojas tunnustati Tallinna parimaid arste ja õdesid

Tervishoiutöötajate vastuvõtt raekojas (5)18. detsembril võttis abilinnapea Merike Martinson Tallinna Raekojas vastu linna parimaid meedikuid, 16 neist said linnalt preemia ja tänukirja.

Tervitades aastalõpuvastuvõtul pealinna parimaid meditsiinitöötajaid tunnustas doktor Martinson seda tööd, mida tehakse arstiabi andmisel esmatasandil ning haiglates.

„Igast asutusest on tunnustatavaid üks või kaks inimest, kuid tegelikult on tänu väärt kõik meedikud, kes seda ülirasket tööd igapäevaselt teevad,“ ütles Tallinna abilinnapea. „Ma sooviksin, et kõik seda ilusat tööd tegevad inimesed ja organisatsioonid peaksid alati meeles, kuivõrd tänulikud on linn ja eelkõige abi ning tuge saanud inimesed selle isetu panuse eest.“

Tervishoiutöötajate vastuvõtt raekojas (1)Vastuvõtule olid kutsutud 179 tublit meditsiinitöötajat Tallinna haiglastest, sihtasutusest Tallinna Koolitervishoid, osaühingust Koduõde, Põhja-Eesti Regionaalhaiglast, Perearstide Seltsi, Munitsipaalperearstikeskuste ja Tallinna Hambapolikliiniku esindajad.

Tervishoiutöötajate vastuvõtt raekojas (2)

Tänavu valiti asutuste ettepanekul parimateks linna meedikuteks Sergei Fjodorov ja Karin Oviir Tallinna Munitsipaalperearstikeskusest, Indrek Rätsep ja Ingrid Põdra PERHist, Liivi Oltsmann Tallinna Hambapolikliinikust, Ervin Saik ja Kristiin Klaassen Lääne-Tallinna Keskhaiglast, Vahur Metsna ja Leili Pärnpuu Ida-Tallinna Keskhaiglast, Lea Aljas ja Maire Ulm Tallinna Lastehaiglast, Angela Aasanurm Tallinna Kiirabist, Sirje Multram sihtasutusest Tallinna Koolitervishoid, Aili Tabri ja Tiiu Vöörmann Tallinna Perearstide Seltsist ja Niina Pihlak osaühingust Koduõde.

Tervishoiutöötajate vastuvõtt raekojas (4)

Tervishoiutöötajate vastuvõtt raekojas (3)

Külalistele esinesid laululapsed ja klaveril saatis Liivi Listra.

Head Uudised GoodNews