1. Avaleht
  2. Uudised
  3. Reedel toimub Linnahalli kohal ainulaadne drooni-show
Reedel toimub Linnahalli kohal ainulaadne drooni-show

Reedel toimub Linnahalli kohal ainulaadne drooni-show

27. augusti õhtul toimub Tallinna Linnahalli kohal Eestis esmakordne drooni-show, kus 500 värviliste tuledega drooni moodustavad muusika saatel taevas ruumilisi kujundeid.

Tegemist on uuendusliku tehnoloogilise lahendusega, kus tänu täpselt juhitavatele droonidele on võimalik luua taevasse detailseid figuure ja ka liikuvaid kujundeid. Traditsiooniline ilutulestik asendatakse modernsema lahendusega, mis on keskkonnasõbralikum ega häiri lemmikloomi.

Vaatamiseks luuakse Linnahalli katusele spetsiaalne piiratud ala, mis asub maast kõrgemal ja kust on show’le kõige parem vaatenurk. Lisaks paigutatakse Linnahalli peale kõlarid, mis mängivad droonide liikumisega sünkroonis muusikat. Vahetult enne droonide lendu astub üles Eesti elektroonilise muusika lipulaev NOËP.

Show tähistab Samsungi uute volditavate nutitelefonide Galaxy Z Fold3 ja Galaxy Z Flip3 müügiletulekut. Osalemine on kõigile tasuta. Seoses koroonapiirangutega pääseb ürituse jaoks piiratud alale vaid COVID-19 tõendi ettenäitamisel, mis tõendab vaktsineeritust, negatiivset testitulemust või viiruse läbipõdemist.

Kuna droonid vajavad lennuks soodsaid ilmastikuolusid, siis võib etenduse algusaeg 21:30 muutuda.

Head Uudised GoodNews