1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. REGISTREERI! Restoran Platz muudab tutvumissündmuse erilisemaks
REGISTREERI! Restoran Platz muudab tutvumissündmuse erilisemaks

REGISTREERI! Restoran Platz muudab tutvumissündmuse erilisemaks

Restoran PlatzKust leitakse endale kaaslane sõbrapäevaks?

Sõbrapäev läheneb ja Rotermanni kvartalis asuv restoran Platz kutsub 24 meest ja 24 naist 13. veebruaril tutvumisõhtule.

Ees ootab lõbus ja hubane kohtumine, mille käigus võrratul õhtusöögil saavad kokku sarnaste huvidega 25–40aastased vallalised mehed ja naised.  Ühes laudkonnas on sarnaste huvide ja tegemistega kolm naist ja kolm meest.

Korraldajad sobitavad külalised laudkondadesse nende omaduste ja huvide järgi, et haaravas vestluses leiaks igaüks endale mõttekaaslasi.

PlatzSündmusele andis inspiratsiooni kunagine telesaade “Reisile Sinuga”. Toona püüdis saatejuht Maire Aunaste sooviavalduste põhjal kokku viia ühiste omadustega saatesse soovijad ning siis sõitsidki vasttutvunud reisile.

Õigupoolest lisab see saade restoranis Platz veel tänagi vürtsi. Et põnevus säiliks ka pärast õhtusöögi nautimist, taaselustatakse “Reisile Sinuga”, kus auhinna saavad võitjad kingitus.ee keskkonnast ise valida. Kaaslase saab endale valida üks naine ja üks mees, kes on leidnud üllatusümbriku.

Reisiümbriku leidnu saab küsida kolme kandidaadi käest küsimusi ja nende seast valida kaaslase elamusterohkeks päevaks.

Platz 1Tegemist ei ole pime- ega kiirkohtinguga, vaid õhtuga, kus inimestel on aega üksteisega tutvuda ja õhtusööki nautida.

Tutuvumisõhtu osalustasu on 27 eurot, mis hõlmab endas uusi tutvusi, tervitusjooki, suupisteid ja pokaali veini ning reisimängu.

Registeerimiseks saada oma sooviavaldus platz@chanet.ee.

Seepeale saadetakse täitmiseks ankeet, mille järgi leitakse sobivad lauakaaslased.

Kohtade arv on piiratud. Osaleda saavad 24 meest ja 24 naist.

Rohkem infot leiad SIIT!

Head Uudised GoodNews