1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Rein Rannap staarisaate kohtunike koostööst: nalja saab rohkem kui varem
Rein Rannap staarisaate kohtunike koostööst: nalja saab rohkem kui varem

Rein Rannap staarisaate kohtunike koostööst: nalja saab rohkem kui varem

Superstaar_6hooaeg_Kohtuikud_kevad 2015Juba pühapäeval alustab TV3s kevade suurim teleshow „Eesti otsib superstaari“. Kuuenda hooaja kohtunikelaua taga on seekord lausa kaks uut inimest – lisaks Maarjale ja Rein Rannapile asuvad staarikspürgijaile kollaseid kaarte jagama Tanel Padar ja Chalice. Rannapi sõnul sujub koostöö vanade ja uute hindajate vahel kenasti, naljagi saab varasemast rohkem.

Andeka helilooja, pianisti, improvisaatori ja superstaarisaates varemgi asjatundliku kohtunikuna tegutsenud Rein Rannapi kinnitusel sujub tänavuse kohtunikeneliku töö hästi. „Väga pingevaba on ja nalja saab rohkem kui varem; seni põhiliselt küll kaadri taga,“ selgitab Rannap. Rein Rannapi sõnul jäävad kõik hindajad iseendiks ega kehastu ümber, et karmi või leebet rolli mängida. „Püüame lihtsalt võimalikult õiglaselt hääletada ja esinejale oma hinnangut selgitada. Selles saates pole kunagi olnud  nõuet, et keegi kohtunikest peaks olema karm. Raud küll viitas oma intervjuudes saate formaadile, et „keegi peab kuri olema“, kuid tegelikult seda kuskil kirjas ei ole. Peame saates jääma iseendaks,“ märgib ta.

Rein_Rannap_TV3_EOS kuues hooaeg_2015kevad„Eesti otsib superstaari“ kuuenda hooaja avasaade toob vaatajateni värvika ülevaate Tartus toimunud eelvoorust. Rannapi kinnitusel on osalejate tase tänavugi tõusnud: „Kõige selgemini väljendub see selles, et kui lugeda lauljate ankeete, siis ilmneb, et peaaegu kõik on laulmist õppimas: laulustuudiotes, eraõpetaja juures või muusikakoolides.“ Samas tõdeb Rannap, et eelvooru tulnud noored sobivaid laule valida ei oska: „Ei osata valida laulu, mis näitaks häält, emotsioone, isiksust. Praktiliselt kõigil pidime paluma lauda ka teist laulu, et võimetest pilti saada.“

Täismahus intervjuud saab lugeda SIIT.

„Eesti otsib superstaari“ kuuenda hooaja avapauk on TV3s pühapäeval kell 19.30.

Head Uudised GoodNews