1. Avaleht
  2. Inimene
  3. Riigi raamatupidamisüksuse Viljandimaa juht Lia Hussar sai hõbeteenete märgi
Riigi raamatupidamisüksuse Viljandimaa juht Lia Hussar sai hõbeteenete märgi

Riigi raamatupidamisüksuse Viljandimaa juht Lia Hussar sai hõbeteenete märgi

Lia Hussar koos hõbeteenete märgiga
Lia Hussar koos hõbeteenete märgiga

Siseministeeriumi 95 aastapäeval  autasustas regionaalminister Siim-Valmar Kiisler  Viljandi maavalitsuse raamatupidamise- ja personaliosakonna juhatajat Lia Hussarit  Sisemninisteeriumi hõbeteenete märgiga.

Kõrge tunnustus tuli panuse eest regionaalvaldkonna arengusse.

Juba 23 aastat Viljandi maavalitsuse raamatupidamisüksuses töötamist ning erialaline professionaalsus on teinud Liast kogu haldusala raamatupidajate seas ühe silmapaistvama. Neli aastat tagasi loodi Viljandi maavalitsuse juurde kõikide maavalitsuste laiendatud raamatupidamise üksus. Viljandi maavalitsusest osutatakse teenust kõigile Eesti 15-le maavalitsusele  ning lisaks kolmele maavalitsuste halduse all töötavale lastekodule. Raamatupidamisüksus annab Viljandimaal tööd 15-le kõrge kvalifikatsiooniga riigiraamatupidajale.

„Võib öelda, et tänu kõrgele erialalisele pädevusele, mida Lia omab on saanud võimalikuks sellisel tasemel teenuse osutamine  Viljandist. Meie maavalitsuse juurde loodud raamatupidamisüksus ja töökohad on hea näide regionaalsest arengust,“ sõnas Viljandi maavanem Lembit Kruuse ning lisas, et:  „loomulikult meil on väga hea meel, et Lia on saanud nii kõrgetasemelise tunnustuse osaliseks ning tänulikud, et kõikidest pealinnasuunalistest ahvatlustest hoolimata on ta jäänud toimetama kodusesse Viljandisse.“

Head Uudised GoodNews