1. Avaleht
  2. Inimene
  3. Rimi Nobenäpu tiitli võitis esimest korda meesteenindaja
Rimi Nobenäpu tiitli võitis esimest  korda meesteenindaja

Rimi Nobenäpu tiitli võitis esimest korda meesteenindaja

IMG_1073Rimi korraldab juba 10. aastat parima klienditeenindaja valimist ning tänavu sai Rimi Nobenäpuks Tallinna Postimaja Rimi müüja Mario Õispuu. Varem pole ükski mees Nobenäpu tiitlit võitnud.

„Rimi Nobenäpp on kuid kestev võistlus, mille käigus tehakse pimeoste, pannakse klienditeenindajaid proovile toodete tundmises ning erinevates teenindussituatsioonides,“ sõnas Rimi personalijuht Kaire Tero. „Osaleda saavad kõik teenindajad ning konkurss on alati väga oodatud. Motiveeriv on ka auhind – nimelt saab konkursi võitja reisivautšeri ligi tuhande euro väärtuses.“

IMG_1092„Esimest korda konkursi ajaloos pälvis auhinna meesteenindaja. Kui Nobenäpu valimise algusaastatel olid finalistide hulgas enamasti naised, siis sel aastal oli mehi lausa kolm ning Tallinna Postimaja Rimi meesteenindaja Mario sai ülekaaluka võidu. Ka teise koha pälvis meesteenindaja –nimelt Andrei Viitel Viimsi Rimist. Kolmandaks jäi Natalja Teljuk Tartu Rebase Rimist,“ rääkis Kaire Tero.

„Võib julgelt väita, et meesteenindaja ei ole tänaseks enam tabu, võiks isegi öelda, et alanud on meesteenindajate ajastu. Neid tuleb üha enam juurde ning see on peagi üsna tavapärane, kui noor mees kassas teenindab,“ lisas Kaire Tero.

IMG_1038Konkursi võitja Mario Õispuu kinnitas, et talle tema töö väga meeldib ning oma töös lähtub ta lihtsast põhimõttest – klient peab alati tajuma seda, et ta on kauplusesse oodatud.

Nobenäpu teise koha võitja sai auhinnaks ligi 800- ning kolmanda koha omanik 500-eurose reisivautšeri.

Rimi Eesti Food AS kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic AB. Rimi tugevuseks on tervislik kaubavalik, kvaliteetsed puuviljad ning mitmekesine omatoodete (privat lable) sortiment. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 235 kauplust, sealhulgas 40 hüpermarketit (neist 13 Eestis), 64 supermarketit (neist 22 Eestis), 133 odavmüügikauplust (neist 49 Säästumarketit Eestis). Rimi pakub Eestis tööd ligi 2700 inimesele.

Head Uudised GoodNews