1. Avaleht
  2. Inimene
  3. Rimi teenindajate võitluse Nobenäpp 2013 võitis Tartu Rebase Rimi teenindaja Kerttu Aaving
Rimi teenindajate võitluse Nobenäpp 2013 võitis Tartu Rebase Rimi teenindaja Kerttu Aaving

Rimi teenindajate võitluse Nobenäpp 2013 võitis Tartu Rebase Rimi teenindaja Kerttu Aaving

Rimi Nobenäpp 2013 finalistid

Nobenäpu tiitli võitnud Aaving on töötanud Rimi kaubandusketis ligi üheksa aastat. Tema sõnul on ta oma ameti ja organisatsiooni üle uhke. Nobenäpu konkursil on Aaving osalenud varemgi, kuid seekordne võit tuli talle meeldiva üllatusena. „See pole ainult minu võit, vaid minu toetava meeskonna võit,“ ütles värske Nobenäpu võitja. Aaving saab Rimilt auhinnaks reisivautšeri väärtusega 960 eurot.

Rimi Eesti juhi Anders Lorentzsoni sõnul jõuavad Nobenäpu finaali jaeketi parimad teenindajad. „Oleme oma tublide teenindajate üle väga uhked. Teenindaja amet on raske ning täna Eestis kindlasti alahinnatud. Nobenäpu konkurss on hea võimalus premeerida neid kõige paremaid ja hinnatumaid teenindajaid,“ lisas ta.

Kerttu Aaving

Rimi korraldab Nobenäpu võistlust alates 2007. aastat. Ühelt poolt on võistluse eesmärk toetada teenindustaseme järjepidevat arengut kauplustes, teiselt poolt ärgitada teenindajaid tõstma oma erialaste teadmiste ja oskuste taset. Nobenäpu finaali jõudnud teenindajatel vaja oli vaja läbida erinevaid katseid. Hinnati nende teadmisi erinevatest kaubamärgistustest ning toodete omadustest. Samuti pidid kõik finalistid pakkima kingitust ning kirjutama essee oma rollist ettevõttes. Lisaks hinnati kõiki finaliste pimeostu voorus, kus klient hindas teenindaja oskust kliendiga kontakti loomisel, kauba käsitlemisel ja arveldamisel.

Teise koha Rimi Nobenäpu konkursil saavutas Sillamäe Säästumarketi teenindaja Aina Blazkova ning tema auhinnaks on reisivautšer 770 euro väärtuses. Kolmanda koha võitis Veronika Keskküla Tartu Lõunakeskuse Rimist, kes sai auhinnatud reisivautšeriga 510 euro väärtuses.

Nobenäpu konkurss koosneb eelvoorust, poolfinaalist ja finaalist. Võistlusele kutsuti osalema kõiki Rimi ja Säästumarketi kaupluste teenindajaid. Võitlusele registreerus 177 teenindajat, kellest poolfinaali pääsesid 80 ja finaali 24 parimat.

Head Uudised GoodNews