1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. SAATES SUVEMIKS! DJ Lenny LaVida ennustab Serebro kontserdile suurt menu
SAATES SUVEMIKS! DJ Lenny LaVida ennustab Serebro kontserdile suurt menu

SAATES SUVEMIKS! DJ Lenny LaVida ennustab Serebro kontserdile suurt menu

IMG_5460Teisipäevases Tallinna TV saates Suvemiks oli saatejuht Mari Torga vestluskaaslaseks tuntud DJ ja produtsent Lenny LaVida, kelle sõnul jõuab sel laupäeval Valka Tallinnas juba tuntud Vene tüdrukutebänd Serebro ja sellest tõotab tulla Lõuna-Eesti suurim suvepidu, kus slaavi tempreamendile lisanduvad ka eesti ja läti emotsionaalsus — need kaunitarid ei jäta kedagi külmaks. DJ-na teab Lenny, et nende lugusid küsitakse palju, kusjuures eestlased on venelastest isegi pisut suuremad soovijad. Sügisene kontsert Factorys läks igal juhul täissaalile.

Mis aga on Serebro edu aluseks, seda lisaks kaunitele ja särtsakatele naistele? “Seal on palju faktoreid — kõik lood on viimase peale viimistletud, produktsioon on tugev ja hea firma poolt, lood on hästi kirjutatud ja meeldejäävad, tüdrukutel on head lauluhääled ja ka videod on head,” loetleb Lenny LaVida. Osadest venekeelsetest lugudest on tehtud inglisekeelsed versioonid ja Serebrol on mõned lood ka puhtalt ainult inglise keeles.

IMG_5465

Hittidest nimetab DJ absoluutseks gigahitiks lugu “Mama Ljuba”, aga ka hitte “Kiss” ja ” Mi mi mi”. Serebro kontsert aga algab laupäeval, 30. juulil kell 21, kestab umbes 5 tundi, sest soojendajatena on kohal ka 3 Live Project Lätist – tegemist on Läti nr 1 DJ Ex Da Bassi live projektiga, samuti Eesti lauljatar Renate ning MayDay, kes on vanim Eestis tegutsev ja venekeelset muusikat pakkuv ansambel. Muidugi ajab rahva kuumaks ka DJ Lenny LaVida ise!

VAATA VIDEOT!

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews