1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Sajandi armastus” – 15 päeva pulmi Türgi moodi!
“Sajandi armastus” – 15 päeva pulmi Türgi moodi!

“Sajandi armastus” – 15 päeva pulmi Türgi moodi!

Sajandi armastus  (3)Sel pühapäeval kell 19:35 jõuab Kanal 2 ekraanile Türgi ajaloolise suurlavastuse “Sajandi armastus” osa, kus sultan Suleimani õde Hatice ja Ibrahim abielluvad. Erandkorras on kuni 31. detsembrini võimalik sarja eelneva kümne osa sündmusi järgi vaadata Kanal 2 kodulehelt.

Topkapi palees on rõõmsad ajad. Lõpuks ometi on kätte jõudnud aeg, mil sultani parem käsi ja sõber Ibrahim abiellub sultan Suleimani õe Haticega ning saab ametlikult pereliikmeks. Suurejooneline pulmapidu kestab 15 päeva. See aga paneb lihtrahva muretsema, kas selliste pidude korraldamine viimaks riigikassat tühjaks ei tee.

Sultaniperel on aga lausa kahekordne põhjus rõõmustada, sest Krimmi orjatarist sultan Suleimani lemmiknaiseks sirgunud Hürrem sünnitab sultanile kolmanda poja. Suleiman on Hürremisse kõrvuni armunud ja korraldab talle üllatuse, mis viib sultani esikpoja ema Mahidevrani endast välja…

Kui Hatice ja Ibrahim aga esimese ametliku õhtusöögi oma uues kodus teevad ja kogu pere kokku kutsuvad, tahab sultan tunnustada kunstnikku, kes Ibrahimi palee seinad kaunite maalingutega kaunistas. Suleiman laseb kunstniku õhtusöögi juurde kutsuda ja seal tabab Hürremit hoop, milleks ta valmis ei olnud.

Türgi ajalooline draamasari “sajandi armastus” on Kanal 2 ekraanil pühapäeviti kell 19:35.

Head Uudised GoodNews