1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Su nägu kõlab tuttavalt
  5. „Seitsmeste uudiste“ erisaates esitletakse TV3 sügist ja näosaate hetki!
„Seitsmeste uudiste“  erisaates esitletakse TV3 sügist ja näosaate hetki!

„Seitsmeste uudiste“ erisaates esitletakse TV3 sügist ja näosaate hetki!

Äsja startinud telesügise alguse puhul on täna õhtul eetris „Seitsmeste uudiste“ erisaade, kus vaatajad saavad ülevaate TV3  värskest ja värvikast sügisprogrammist ning kus eksklusiivsena esitletakse „Su nägu kõlab tuttavalt“ uue hooaja hetki.

Eetrisse jõuavad nii uute kui ka juba tuttavate saadete-sarjade tutvustused, materjal võtteplatsilt ja meeleolukad intervjuud saadete tegijatega. Muuhulgas tuuakse vaid tänases saates avalikkuse ette esimesed kaadrid „Su nägu kõlab tuttavalt“ teise hooaja avasaatest, mis jõuab eetrisse 6.oktoobril.

TV3 sügishooaja oodatuimaks telemaiuspalaks on paroodia- ja muusikashow „Su nägu kõlab tuttavalt“, lisaks uus värvikirev ja hoogne kodumaine stuudioshow „Me armastame Eestit“, lõbus ja haarav „Kodumäng“, Peeter Võsa uus muhe ja positiivne autorisaade „Võimalik vaid Eestimaal“ ning kodumaine müstikasari „Appi tuleb selgeltnägija“.

Värskete hooaegadega jätkavad Eesti parim krimikomöödia „Kättemaksukontor“, Rein Paabeli ja Relika Solnoškova seiklusrikkast argielust pajatav „Ment“, stiilne ja karge „Kerge elu“, lugudega elust enesest vaatajaid liigutav „Suletud uste taga“ ning naerutav „Võimalik vaid Venemaal“ Erkki Sarapuu juhtimisel. Samuti on peagi tagasi riigi parim jutusaade „Kolmeraudne“ ning liigutav „Sind otsides“ Krista Lensini eestvedamisel. „Seitsmeste uudiste“ meeskond paneb  jätkuvalt igaks õhtuks kokku tunnise oluliste uudiste ja köitvate teemade kokkuvõtte. Nädalaste rubriikidena jätkuvad elustiili-, moe-, eksperimentide-, hinnavõrdluse-, muusika-, antiigiraporti-, lastelood ning pühapäevane Riisalu-Randpere nurk.

Lisaks saadetele-sarjadele väärib tähelepanu TV3 filmivalik – kodumaistest pärlitest ootavad näiteks „Puhastus“ ja „Deemonid“, välismaistest „Kariibi mere piraatide“ 3. ja 4. film, „A-Rühm“, „Transformerid 3: Kuu varjukülg“, „Blitz“, „Larry Crown“, „Wall Street: raha ei maga“, „Võtaks vabalt“, „Palgasõdurid 2“, „Võimatu missioon- variprotokoll“, „Thor“, „Midagi laenatut“, „Hullupööra“,  „Kiskjad“ jne

„Seitsmeste uudiste“ sügishooaega tutvustav erisaade alustab TV3s täna kell 19.00.

Head Uudised GoodNews