1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. „Seitsmeste uudiste“ suvi algab telkimisplatsilt!
„Seitsmeste uudiste“ suvi algab telkimisplatsilt!

„Seitsmeste uudiste“ suvi algab telkimisplatsilt!

KOLM metsasTäna kell 19.00 alustab TV3 uudistesaade suvehooaega RMK metsanädalaga. Avasaade jõuab vaatajate kodudesse Aegviidu-Kõrvemaa puhkeala Järvi Pärnjärve telkimisplatsilt.

„Seitsmeste uudiste“ juhi Marko Paloveeri kinnitusel ootab ees põnev ja töine uudistesuvi. „Pärast RMK nädalat läheme Piritale traditsioonilisse suvesadamasse, kuid aeg-ajalt teeme saateid ka erinevatest Eestimaa paikadest,“ rääkis Paloveer.

Seitsmesed suvesadamas 2014Päevauudiste kõrval saavad vaatajad suvel osa uutest põnevatest rubriikidest, mis „Seitsmeste“ meeskond ette on valmistanud. Näiteks Marek Lindmaal on plaanis vastu võtta eriti ekstreemne väljakutse, Katrin Lust toob eetrisse aga teisikute lood. Iganädalaselt on esmaspäeviti eetris nädalavahetuse krimireportaaž: „Igal nädalalõpul käime erinevas Eesti peo- või möllukohas, kajastame selle maanurga krimisündmusi, kuid vaatame ka, kuidas pidutsetakse ja mida rahvas sumedatel suveöödel teeb,“ selgitas Paloveer.

„Seitsmeste uudiste“ juhi sõnul on toimetusse jätkuvalt oodatud vaatajate küllakutsed sünnipäevadele, pulmadesse, tähtpäevadele, lõkkeõhtutele, sest ka sel suvel on „Seitsmesed“ televaatajaga koos. Lisainfot leiab seitsmesed.ee lehelt.

„Seitsmesed suvesadamas“ on TV3s igal õhtul kell seitse.

Head Uudised GoodNews