1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Sel reedel astub Rock Cafes üles Islandi elektroonilise tantsumuusika legend GusGus
Sel reedel astub Rock Cafes üles Islandi elektroonilise tantsumuusika legend GusGus

Sel reedel astub Rock Cafes üles Islandi elektroonilise tantsumuusika legend GusGus

GusGus
GusGus

Islandi elektroonilise tantsumuusika legend GusGus esineb juba sel reedel, 14. novembril, Tallinnas Rock Cafes. Erikülalisena astub üles „elektrokenrolli“ duo Faun Racket.

Islandi techno-souli löökrühm GusGus jõuab sel reedel Rock Cafesse oma tänavuse albumi “Mexico” menuka maailmaturnee raames. Pea kaks aastakümmet tegutsenud ja lugematuid stiili- ning koosseisuvahetusi üle elanud audiovisuaalne rühmitus on paljude asjatundjate ja fännide arvates just nüüd jõudnud oma tippvormi. Tõestuseks ülistavad plaadiarvustused ning väljamüüdud kontserdid siin- ja sealpool ookeani, sealhulgas uuele albumile nime andud Mehhiko pealinnas Mexicos ja kuues Venemaa linnas.

Tänavu mõjuka Saksa plaadimärgi Kompakt alt ilmunud GusGusi üheksas kauamängiv album, detailse ja kõrgläikese produktsiooniga „Mexico“ on kui best-of kokkuvõte islandlaste senisest loometeest, sisaldades viiteid nii 80ndate sündipopile, klassikalisele house’ile kui urban soul’ile.

Ka kontserdi erikülaline, müütilist linnafauna häält levitav elektrobassi tandem Faun Racket peab enda olulisimaks väljendusvahendiks kontserdi formaati ja paneb rõhku efektsetele visuaalidele.

Kontsertide eel ja järel valib oma kullaprooviga plaadikohvrist muusikat pidudesarja “Mutant Disco”

vedaja, legendaarne Raadio2 saatejuht ja muusik (Röövel Ööbik, Ajukaja) Raul Saaremets.

Piletid hinnaga 25€ on müügil Piletilevis ja kohapeal.

Kontsertpidu esitleb EMT.

Head Uudised GoodNews