1. Avaleht
  2. Inimene
  3. Selgusid 2013. aasta parimad noored raamatupidajad
Selgusid 2013. aasta parimad noored raamatupidajad

Selgusid 2013. aasta parimad noored raamatupidajad

27. märtsil toimus Pärnumaa Kutsehariduskeskuses üleriigiline raamatupidajate kutsemeistrivõistlus, kus oma oskused panid proovile majandusarvestuse kutseõppurid üle Eesti.

Parimaks raamatupidajaks tunnistati Anu Sihver Lääne-Viru Rakenduskõrgkoolist, talle järgnes teisel kohal Aira Viires Tallinna Majanduskoolist ja kolmandana Margit Kõrnas Pärnumaa Kutsehariduskeskusest.

„Võistlus oli pingeline, sest esikolmiku punktisummad olid vägagi võrdväärsed,” rääkis Eesti parim noor raamatupidaja Anu Sihver, lisades, et võistluselt saadud kogemust saab ta kindlasti tulevikus tööalaselt rakendada. „Võistlusmomendil pead sa väga hästi hoomama oma eriala ning lisama sinna juurde veel täpsuse ja kiiruse,” kirjeldas Sihver kutsemeistrivõistlust. Sihvri sõnul tabas esikolmikut autasustamisel üllatus, kui Eesti Raamatupidajate Kogu omistas võistlustulemuste põhjal tublimatele kutsetunnistuse.

Tänavusel võistlusel võtsid mõõtu 27 kutseõppurit 10 ametikoolist üle Eesti. Võistlustöö koosnes kahest osast – esimeses osas oli teoreetiline test ja teises neli praktilist ülesannet.

Head Uudised GoodNews