1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Seotud” – uus ja üdini aus tõsielusaade Kanal 2s!
“Seotud” – uus ja üdini aus tõsielusaade Kanal 2s!

“Seotud” – uus ja üdini aus tõsielusaade Kanal 2s!

Foto: Kalle Veesaar
Foto: Kalle Veesaar

Juba homme kell 21:30 algab Kanal 2s erakordne tele-eksperiment “Seotud”, mille kangelannadeks on viis tavalist eesti naist. Neile kõigile anti kaamerad ja paluti nelja kuu jooksul filmida iseenda elu just nii, nagu see juhtub. Kaamerast sai neile justkui salapäevik, kuhu pihtida oma muresid, rõõme, unistusi ja hirme.

Uus tõsielusaade “Seotud” toob meieni viie tavalise eesti naise elu sellisena, nagu see on. See on kõige ausam ja vahetum tõsielusaade, mille osalejad on nelja kuu jooksul ise enda ja oma perekonna elu filminud ja avavad meile nüüd oma kõige isiklikumad tahud.

Need viis naist ei tunne üksteist ja on oma taustalt väga erinevad. Anna (37) lapsepõlv oli traagiliselt keeruline ja seetõttu oskab ta oma tänast pereõnne eriti kõrgelt väärtustada. Berit (29) on üksikema, kes on oma lapsele parema elu võimaldamise nimel Soomes tööd leidnud. See aga tähendab lõputuid kompromisse ja emotsionaalseid lahkumisi oma pisitütrest. Üliaktiivne Monika (33) otsib oma tõelist eneseteostust ja vene päritolu Radda (31) südames on pärast kooselu lõppemist piinav tühjus. Tantsu- ja motofännist Karin (45) on aga justkui stabiilsuse kehastus – talle meeldib ta töö ja ta armastab jäägitult oma peret. Need viis naist avavad meile oma koduuksed ja südamed, sest ükskõik kui erinevad me ka poleks, siis kokkuvõttes oleme ikkagi kõik omavahel seotud…

“Seotud” on tõetruu, aus, kaasahaarav ja samastust pakkuv uus tõsieluseriaal. Ainulaadse lähenemisega sari laseb oma tegelastel olla nemad ise. Nende elu saab kajastatud reaalsemalt kui iial varem, sest nad filmivad enda igapäevaelu, muresid, rõõme, situatsioone, emotsioone ja kõike, mida elul on pakkuda, ise, ja seega pole tavapärast võttemeeskond segavaks faktoriks. Igaüks tunneb siin ära iseenda, oma naabrinaise või hoopis sõbranna – samastumisvõimalus mõne või kõigi nendega on lihtsalt nii suur. Nende viie naisega koos saame tehtud vigadest õppida, kurvastada, kui on raske, ja naerda, kui on hea ja lõbus.

Kaasakiskuv tõsielusaade “Seotud” on Kanal 2s kolmapäeviti kell 21:30, kohe pärast sketshisaadet “Heeringas Veenuse õlal”.

Head Uudised GoodNews