1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. “Siin Tallinn“ täna: Katrin Pauts ja Peeter Järvelaid
“Siin Tallinn“ täna: Katrin Pauts ja Peeter Järvelaid

“Siin Tallinn“ täna: Katrin Pauts ja Peeter Järvelaid

Kanal 11 otsesaade „Siin Tallinn“ jätkab 22. aprillil ringkäiku Tallinna linnajagudes: seekord on luubi all Põhja-Tallinn.

Paljassaarde kerkib linna moodsaim, kogu Eesti esimene täielikult kliimaneutraalne asum, mis hakkab kandma nime Hundipea. Projektiga on stuudios arhitekt Indrek Allmann, kes on aastaid tegelenud rohelise mõtteviisi, inimeste liikumise ja neist lähtuvate terviklahendustega.

Professorite Küla on Tallinna Väike-London. Millised on linnaosa peamised murekohad? Milline on Põhja-Tallinna tulevikuvisioon? Stuudios on linnaosa vanem Peeter Järvelaid (KE) ja Põhja-Tallinna linnaosakogu liige Jaak Juske (SDE).

Kirjanik Katrin Pauts toob saatesse uue novellikogu „Tallinna tume. Tavaliste inimeste väikesed nurjatused”. Kriitikud on raamatu kohta juba kiitvalt öelnud, et müstika ja pinevuse piiril balansseerivas teoses annab tunda Pautsi kui krimikirjaniku taust.

Lisaks uuritakse, mida tähendab liikumine YOLO, mis on ehk jõudmas ka Põhja-Tallinna. Mida võiks olla Eestil õppida USA-lt, kus on nüüdseks vaktsineeritud üle poole täisealistest, kuid tuleb läbida „viimane miil“ ja vaktsineerida ka seniseid skeptikuid?

“Siin Tallinn” juba täna kell 21.30, saatejuhid Neeme Raud ja Anneli Lahe.

Head Uudised GoodNews