Avaleht Muusikud muusikast Sissi Nylia Benita: ma saan laulda ja esinen kindlasti Eesti Laulul
Sissi Nylia Benita: ma saan laulda ja esinen kindlasti Eesti Laulul

Sissi Nylia Benita: ma saan laulda ja esinen kindlasti Eesti Laulul

Viimasel ajal on levinud meedias jutt, justkui Sissi Nylia Benita ei osaleks Eesti Laulul. Sissi ütleb, et ta ausalt öeldes ei tea, kust selline uudis on, sest ütles saates “Õhtu”, et töötab selle nimel, et saaks esinedes endast 100% anda. “Aga eks igaüks tõlgendab sõnu erinevalt,” on ta imestunud. Üks on aga kindel – Sissil on harjutused, mida ta teeb, ta käib hääleseades, õpib ümber hingamist ning lihaste igapäevast tööd. “Tegelen sellega iga päev. Laulmine on mu unistus ja see on seda tööd väärt!” ütleb ta.

Laulmine on mu unistus.

Foto: Birgit Varblane

Isiklik ja olulise tähendusega laul

Enda kirjutatud lauluga “Time” Eesti Laulul osalev lauljanna kinnitab, et saab laulda ning osaleb kindlasti Eesti Laulul ning see erilise tähendusega laul on tema jaoks väga isiklik ja olulise tähendusega ja ta loodab seda esitada Eurovisioonil.

“Laulmine on minu elu! See kõlab väga dramaatiliselt, aga see on tõsi. Mul pole olnud elus päeva, kus ma ei laula. Teen seda isegi keset linnatänavaid,” räägib ta oma suurest kirest. “Ma laulan, sest ma ei oska enam elada nii, et ma seda ei tee. Kui olen kurb, siis esimese asjana istun klaveri taha, kui olen õnnelik, siis täpselt samamoodi. Ja esinemine on minu viis seda laulmise õnne jagada. See on imeline tunne, kui ma esinen rahva ees ja tajun, kuidas kõik inimesed ühes hingavad ja muusikat tunnetavad. See, et mulle on antud võimalus esineda on kingitus!”

Laulmine on minu elu!

Foto: Alina Birjuk

Miski ei takista Sissit lavale astumast

Sissi isa Dave Benton sõnab, et toetab alati oma tütreid. “Mu tütardel on elus omad unistused ja kui nad tahavad neid püüda, on neil minu õnnistus. Ma toetan neid 100%,” ütleb uhke isa.

Artisti, laulja ning õpetajana kinnitab ta, et Sissi esineb Eesti Laulul, sest miski ei takista teda seda tegemast ning Sissi pole midagi sellist ka väitnud. “Sissi laulab Eesti Laulul,” rõhutab ta.

Mu tütardel on elus omad unistused ja kui nad tahavad neid püüda, on neil minu õnnistus. Ma toetan neid 100%. – Dave Benton