1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. „Soovikontserdid“ on artistide kummardus oma austajatele
„Soovikontserdid“ on artistide kummardus oma austajatele

„Soovikontserdid“ on artistide kummardus oma austajatele

Peeter Kaljuste, Merle Lilje ja Toivo Asmer
Peeter Kaljuste, Merle Lilje ja Toivo Asmer

Paljude tuntud artistide osalusega suurejooneline „Soovikontsert“ toimub 11. oktoobril Viljandi Sakala keskuses ja 12. oktoobril Salme Kultuurikeskuses, kus astuvad üles Sirje ja Rein Kurg koos ansambliga Suveniir, Toivo Asmer ja Merle Lilje, Männiste Perebänd, Are Jaama ja Peeter Jaska. Mõlemad kontserdid algavad kell 19.

Suvel jõudis mitmetesse Eestimaa paikadesse kontsert-tantsuõhtu „Soovikontsert“, millel esinesid Toivo Asmer, Merle Lilje, Peeter Kaljuste, Taniel Vares ja Männiste Perebänd, viimasel kahel kontserdil on esinejate koosseis pisut muutunud.

Männiste perebänd

Toivo Asmeri sõnul ollakse Viljandis ka varem „Soovikontsertidega“ käinud ja seal võeti esinejad alati väga hästi vastu. Samuti toimus eelmisel aastal kontsert Salme Kultuurikeskuses, mis osutus hästi populaarseks, ja sellepärast saidki need kohad valitud.

„Seekordsed kontserdid on meie austuseavaldus ja kummardus nii noortele, keskealistele kui ka vanematele inimestele. Tegemist on kontsertidega, kuhu ootame meloodilise muusika austajad, kellele meeldib selline muusikavalik, nagu meilegi meeldib,“ ütleb Toivo Asmer.

Toivo Asmer

„Kindlasti esitame laule “Soov” ja “Saatus”, Need on sellised südamelähedased ja nendes lauludes on hästi palju head energiat. Alati on näha, et kui neid laulame, siis lähevad need lood rahvale ka korda. Üldse on sellistel lauludel väga hea sõnum, väga head sõnad ja inimesed tunnevad ennast läbi nende laulude ära. Väga tore on neid laulda,“ annab Toivo Asmeri lavapartner Merle Lilje kavast väikese spikri ette.

Merle Lilje

„Me teeme kindlasti neid lugusid, mida oleme kogu aeg teinud. Inimesed saavad kuulda neid lugusid, mida nad tahavad,“ lubavad ka „Suveniirist“ tuntud Rein ja Sirje Kurg.

Sirje ja Rein Kurg

Piletid on eelmüügis saadavad Piletilevi kaudu. Kontsert on vaheajaga ja avatud on puhvet!

Head Uudised GoodNews