1. Avaleht
  2. Galerii
  3. STAARID SÕIDAVAD! Meediatäht Krista Lensini hindab autojuhiteenust: kui võrratu on kiirustamata, kõrgetel kontsadel tippida avatud ustega ilusasse taksosse
STAARID SÕIDAVAD! Meediatäht Krista Lensini hindab autojuhiteenust: kui võrratu on kiirustamata, kõrgetel kontsadel tippida avatud ustega ilusasse taksosse

STAARID SÕIDAVAD! Meediatäht Krista Lensini hindab autojuhiteenust: kui võrratu on kiirustamata, kõrgetel kontsadel tippida avatud ustega ilusasse taksosse

Krista Lensin Saksa TaksoSeltskonnaajakirja “Kroonika” peatoimetaja Krista Lensini tänahommikune tööleminek algas kodu ette sõitnud Saksa Takso transfeerauto uste härrasmeheliku avamisega. Edasi viis rahulik sõit elegantse daami otse töökohale ning sealt edasi juba teistele päevatoimetustele.

“Kui võrratu on kiirustamata, kõrgetel kontsadel tippida avatud uksega ilusasse taksosse – tunne on jumalikult äge!” oli meediatähe esmane reageering.

Saksa Taksol algas täna seoses sünnipäevakuuga “Staarid sõidavad” sünnipäevakampaania teine osa, mis tähendab seda, et Eesti inimeste poolt armastud ning tuntud avaliku elu tegelased saavad enda kasutusse Saksa Takso transfeerauto koos autojuhiga terveks päevaks.

Tuntud reklaame parafraseerides polnud see veel kõik — lõunatamas käis Krista restoranis Art Priori, kes pani kampaania raames välja staaridele ka lõunasöögi kahele. Selle eksklusiivse söögikoha tunnuslauseks on paljulubav “Art Priori on elegantselt koos kõrgtasemel kunst ja suurepärane toit – puhtad, loomingulised ja väljapeetud maitsed”.

“Suur kingitus minu jaoks oli see, et sain tänase kauni päeva hommikul tunni jagu rohkem aega enesele, et alustada päeva rahulikus tempos. Teadsin, et auto ootab mind õigel ajal maja ees. See rahutunne ja veidi rohkem aega iseendale oli tõesti palju väärt,” arvab Saksa Takso hellitava tähelepanu osaliseks saanud Krista Lensin. “Leedina pani mind tundma loomulikult hommikul teadmine, et saan kodust lahkuda daamile kohaselt kõrgetel kontsadel ning uste avamine naise kohtlemisel on ikka äärmiselt meeldiv. Tööle sõites nägin merd, nautisin vaadet ja avastasin, et rahulik ärkamine ning tasane kulgemine tööle transfeerautoga pani mind muidugi tundma hoituna, kuid lisaks sain autos teha töökõnesid. Kokkuvõttes olin produktiivsemgi kui tavahommikutel.”

„Autojuhiteenus sobib ideaalselt kingituseks ka neile, kes korraldavad tähtsat sündmust ja kel päeva jooksul ei jää aega enese jaoks. Tegemist on imelise võimalusega säästa peoperenaist, et ta saaks oma peole õhtu lõpuks saabuda nagu tõeline printsess,“ soovitab Krista Lensin autojuhiteenust ka kingituseks kasutada.

Oma sünnipäevakampaanias raames tegi Saksa Takso möödunud nädalal ka loosi, kus üks taksoteenust tellinutest sai kingituseks tasuta sõidu BMW 330 kabrioletiga ning jagamisele läksid ka 10 sõitu viie euro väärtuses.

Sellega aga sünnipäevakuu üllatused ei lõppe, soovitame püsida Saksa Takso lainel!

VAATA GALERIID!
Fotod: Agneta Hardõkainen

Head Uudised GoodNews